MHP Milletvekili Baki Ersoy'un oğlu hangi takımda futbolcu?

MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor'un Genel kurulunda oğlunun profesyonel futbolcu olduğunu belirtmiş ve 'Bunu bilen var mı?' diye sormuştu.

MHP Milletvekili Baki Ersoy'un oğlu hangi takımda futbolcu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor kongresinde 'Benim oğlum profesyonel futbolcu. Aranızda bunu bilen var mı?' çıkışıyla dikkat çeken MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un oğlu Burhan'ın hangi takımda oynadığı belli oldu. Ersoy'un oğlunun Süper Lige bu sezon yükselen Adanademirspor da forma giydiği ve şu an Bolu'da takımla birlikte kampta olduğu belirtildi. Ersoy'un kardeşi Latif Ersoy,  yeğenini ziyaret ederek, şu ifadeleri kullandı: Hazırlıklarına Bolu'da devam eden Adanademirspor’un oyuncusu yiğenim Burhan Ersoy’u ziyaret ettim..Rabbim yolunu açık etsin" ifadelerini kullandı. 

ERSOY, KAYSERİSPOR KONGRESİNDE NE DEMİŞTİ? 

MHP Milletvekili Ersoy, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Kayserispor kongresinde "Bazı arkadaşlar Baki Ersoy'un kardeşi Latif Ersoy yönetime girer mi girmez mi diye soruyor. Girmez kardeşim girmez! Bizim adımız soyadımız bize yeter. Benim oğlum profesyonel futbolcu. Aranızda bunu bilen var mı?" ifadelerini kullanmıştı.