MHP'deki istifanın ardından dikkat çeken Gazi dayanışması!

Gazi Soner Atasever'in, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarbaşı Meclis Üyeliği adaylığından istifa etmesinin ardından dikkat çeken destek. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesinin mevcut ve eski Başkanı'ndan Atasever mesajı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'deki istifanın ardından dikkat çeken Gazi dayanışması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yapılan ve daha sonra ertelenen seçimlerle ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.  Milli Yol Partisi Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Servet Kantekin, , 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde 1617 oy aldığını hatırlatarak, MHP adayı Menduh Uzunluoğlu lehine adaylıktan çekildiğini belirtti.

MHP'deki istifanın ardından dikkat çeken Gazi dayanışması!

MHP'de şok istifa!

Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından MHP’de şok bir istifa yaşandı. Bir dönem MHP Kayseri İl Başkanı Danışmanlığına görevini de yürüten Gazi Soner Atasever, MHP Pınarbaşı Meclis Üyeliği adaylığından istifa ettiğini duyurdu. Atasever, istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde doğup büyüdüğüm Köyümün bağlı olduğu Pınarbaşı İlçesinde MHP 6. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Olarak, seçim kampanyası süresi içerisinde elimden gelen çabayı gösterdim. Bilindiği üzere ilçemizdeki seçim İlçe, İl ve Yüksek seçim kurulunun iptal etmesi sonucu 2 Haziranda yapılacaktır. Duyduğum lüzum üzerine? Pınarbaşı Belediyesi MHP Meclis Üyeliği adaylığından istifa etmiş bulunmaktayım. Seçim kampanyası süresince şahsıma göstermiş oldukları ilgi, alaka ve duyarlılıklarından dolayı bütün Pınarbaşılı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Kamuoyuna saygılarımla...

MHP'deki istifanın ardından dikkat çeken Gazi dayanışması!

Başkan Ali Yavuz’dan destek açıklaması

Diğer yandan Gazi Soner Atasever’in istifa yazısını paylaşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Gazi Ali Yavuz da ‘Kahraman Kader Arkadaşım Sen bizim için değerli ve kıymetlisin, makamlar gelip geçicidir. Senin makamın dinimizce de övgülere mazhar olmuş. Devletimiz tarafından da onaylanmış en yüksek mertebededir. Her zaman yanındayız Gazi Soner Atasever’ ifadelerini kullandı.

MHP'deki istifanın ardından dikkat çeken Gazi dayanışması!

Gazi Atasever’e bir destek de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube eski Başkanı ve aynı zamanda önceki seçimde MHP’den Milletvekili adayı olan Gazi Mete Kurt’tan geldi.

MHP'deki istifanın ardından dikkat çeken Gazi dayanışması!

Her zaman ve her yerde yanındayım

Mete Kurt, Atasever’in istifasının ardından sosyal medya hesabından ‘Her zaman ve her yerde yanındayım. Dün Gabar’da, Cudi’de olduğu gibi’ dedi ve ayrıca Dadaloğlu dizeleri paylaştı. 
 Dadaloğlu’na ait dizeleri paylaşan Kurt,  şu paylaşımı yaptı: 
‘Yürü yiğit yürü yolundan kalma
Her yüze güleni dost olur sanma
Ölümden korkup da sen geri durma
Yiğidin alnına yazılan gelir’                             
Bu vatan için gözünü kırpmadan iki bacak vermiş Pınarbaşı’nın öz evladı, Avşarbeyimiz Kahraman Gazi Kardeşim. Her zaman ve her yerde yanındayım. Dün Gabarda, Cudide olduğu gibi. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Seni seviyoruz.

Pınarbaşı'da düğüm 2 Haziran'da çözülecek

Diğer yandan Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde CHP’nin Belediye Başkan adayı Deniz Yağan yarışı önde tamamlamış, ancak MHP’nin itirazlarının ardından YSK tarafından seçim iptal edilmişti. Bunun üzerine YSK tarafından seçimlerin 2 Haziran 2024 tarihinde yapılması kararlaştırılmıştı.