Eski Başkan Çelik'in oğlu Biletall'ı sattı!

Biletall'ın satıldığı ifade edildi. En hızlı büyüyen şirketler arasındaydı.

Eski Başkan Çelik'in oğlu Biletall'ı sattı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Obilet tarafından yapılan açıklamada, Temmuz ayı içinde devralma işlemlerinin tamamlanacağı ve Biletall’ın Obilet Şirketler Grubu’na dahil edileceği belirtildi. Satın alma bedeline ilişkin olarak da herhangi bir açıklama yapılmadı. 

Biletall CEO’su Yaşar Çelik, Kayseri’den marka olan Biletall’ın Türkiye’de şehirler arası seyahat sektörünün dijitalleşmesinde önemli rol oynadığını söyledi. 

Yaşar Çelik, sektörün içinde bulunduğu kriz ortamında bu anlaşma ile sektörün küresel çapta daha da güçleneceğini kaydederek, çalışma arkadaşlarının da Obilet çatısı altında işlerine devam edeceğini belirtti. CEO ÇELİK, 2006 YILINDA YAZILIMINI GELİŞTİRMİŞTİ! 

Genç girişimci olarak dikkat çeken Yaşar Çelik, 2006 yılında yazılımını gerçekleştirdiği biletall.com ile şehirlerarası otobüs, uçak ve tren bileti satışı yapmaya başlamıştı. O yıllarda Türkiye’de e-ticaretin henüz yeni geliştiğini dikkat çeken Yaşar Çelik, bir röportajında “Bütün seyahat araçları için online hizmet veren herhangi bir portal olmadığını fark ettik. Pazarı  incelediğimizde Türkiye’de yılda 400 milyondan fazla yolcu olduğunu tespit ettik. Bu orandaki bir pazarda müşterilere ve taşıyıcı firmalara fayda sağlaması için böyle bir sektöre giriş yaptık.” ifadelerini kullanmıştı.