Kayserili işini bilir- Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un yılmaz bekçileri Kapalı Kale, İstanbul deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmayacak. Pendikspor-Kayserispor maçının biletleri açıklanır açıklanmaz Kapalı Kale tarafından satın alındı. tüm Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserili işini bilir- Kayserispor Haberleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, tüm biletleri satın aldı. Sarı-Kırmızılı takım, 28 Nisan Pazar günü hayati derecede önemli bir maçta Pendikspor’a konuk olacak. Pendik Stadında saat 16:00’da başlayacak olan zorlu doksan dakikada Kayserispor’u, taraftarı yalnız bırakmayacak.

Kayserili işini bilir- Kayserispor Haberleri

Misafir tribünü anında tükendi

Kapalı Kale, her maçta olduğu gibi Sarı-Kırmızılı takımı doksan dakika boyuncu büyük bir coşkuyla destekleyecek. Bu zorlu maçta bilet fiyatları açıklandı. Misafir tribün fiyatı 130 Tl olurken,  1. Kategori : 500 TL, 2. Kategori : 200 TL ve 3. Kategori  de 100 Tl olarak satışa sunuldu. Kayserispor’un yılmaz bekçileri, bu zorlu maçta takımlarını destekleyerek, galibiyet hastetine son verilmesi adına yine büyük bir fedakarlık yaptı. İstanbul’dan maça geleceklerin yanı sıra Kayseri’den de binçok taraftar, tribünde Kayserispor’u yalnız bırakmayacak. Misafir tribünü kapasitesinin tamamı satışa çıkar çıkmaz doldu. Kapalı gişe satışan biletler, anında tükendi. Kayserisporlu futbolcuların da taraftarların İstanbul’da kendilerini yalnız bırakmayacak olması artı bir motivasyon kaynağı oldu.

Kayserili işini bilir- Kayserispor Haberleri

Karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak

Ahmet Dirgenali liderliğindeki Kapalı Kale, böylelikle Kayseri’den de İstanbul’a giderek, coşkuyu futbolculara aktarmanın hesaplarını yapıyor. Pendikspor ile Kayserispor arasında oynanacak olan zorlu doksan dakika 28 Nisan Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. TFF, gün içinde maça atanan hakem  Ümit Öztürk’ün, sağlık nedenlerinden dolayı sahada olamayacağını, yerine ise Zorbay Küçük’ün görev yapacağını açıklamıştı. Küçük, bu sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan ve 4-3 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada görev almıştı. Zorbay Küçük'ün verdiği kararlar, büyük tepki toplamıştı.