38 KENT TV'den antensiz yayın atağı

38 KENT TV'den antensiz yayın atağı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 Orta Anadolu'nun farklı sesi 38 Kent TV, teknolojik yatırımları ile büyük kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Avrupa’da 42 Milyon 348 Bin abonesi olan kablo TV yayınında yer almak için Artı Yerel Medya Platformu öncülüğünde çalışmalarına başlayan 38 Kent TV, Artı Yerel Medya Platformu öncülüğünde Samsung Smart TV, LG Smart TV ve  Vestel Smart TV’lerde antensiz olarak dünyanın her yerinden izlenebilecek.

38 Kent TV teknolojik yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Bir süre önce Dünyanın her yerine en kaliteli yayını ulaştırmak için Avrupa'da 42 Milyon 348 Bin abonesi olan Artı Yerel Medya Platformunda yer almaya yönelik adımlar atan  38 Kent TV Smart TV teknolojisi ile de  izleyicileri ile buluşuyor.  26 yerel televizyon kanalının yer aldığı Artı Yerel Medya Platformu ile 2015 sonrası üretilen Samsung ve LG Smart TV’lerde antensiz olarak  izlenebilen 38 Kent TV, bu alanda yeniliklerine devam ederek bu kez de Vestel Smart TV’lerdeki yerini aldı. Artı  Yerel Medya Platformu bünyesinde  dijital atağını sürdüren 38 Kent TV,  böylece tüm dünyada kaliteli yayınla izlenebilecek. 

“Kayseri'nin, Orta Anadolu'nun ve haliyle ülkemizin sesini ve marka değerlerini dünyaya tanıtmak için dijital yatırımlarımızı sürdürüyoruz” diyen 38 Kent TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci, "Yerellerin geleceği teknolojide diyerek bu konudaki çalışmalaırmızı, yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Samsung Smart TV ile başladığımız yolculuğumuz şimdi de Vestel Smart TV ile devam edecek. Bundna sonraki süreçte Arçelik, Sony ve Philips televizyonlar da yerimizi alacağız. Artı Yerel Medya Platformu desteği ile dünyanın her yerindeyiz ve ilkleri hayata geçiriyoruz” dedi.