Kayseri'de çilenin fotoğrafı

Bu görüntülerin adresi Kayseri Devlet Hastanesi. Yaşanan yoğunluk böyle kaydedildi. Detaylar Kayseri olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de çilenin fotoğrafı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sağlıkta yaşanan sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor. Kimi hastalar hastanelerden randevu bulamazken kimi hastalar ise sabahın erken saatlerinde hastaneye giderek şansını burada deniyor. Fakat randevusuz giden hastalar da muayene olamıyor. 

Tüm bu sıkıntılar Kayseri’de de görülmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kayseri Olay haber merkezimize gelen görüntüler dikkat çekti. Kayseri Devlet Hastanesi’nde kaydedilen görüntüler adeta, “Kayseri’de çilenin fotoğrafı” yorumunu yaptırdı. Devlet Hastanesi’nde sabah saatlerinde kaydedilen görüntülerde vatandaşlar sıra almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Çok sayıda hastanın beklediği sıra koridorlara kadar taştı. 

Vatandaşlar duruma isyan ederken, “Hasta çok eleman yok” yorumunu yaptı. Yetersiz sayıda çalışan olduğunu ifade eden vatandaşlar mağdur oldu.Kimi hastaların ise sıra beklemeden hastanenden ayrıldığı paylaşıldı.