Kayseri'nin Kayak Merkezi Erciyes'in En Konforlu Otelleri

Kayseri'nin Kayak Merkezi Erciyes'in En Konforlu Otelleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin kış turizminde gelişen şehirlerinden Kayseri, Erciyes Dağı’nda yer alan kayak merkezi ile ziyaretçilerine hem kayak olanağı hem de keyifli bir kar tatili olanağı sunmaktadır. Karasal iklim özelliklerinin görüldüğü Kayseri’de kış aylarının sert ve kar yağışlı geçmesi ile Erciyes Dağı’nın coğrafi özellikleri bir araya gelerek, ülkede kış turizminin gelişiminde büyük rol oynamaktadır. Şehir merkezine yaklaşık olarak 25 km mesafede yer alan Erciyes Kayak Merkezi, gelişmiş özellikleri ve her seviyeye uygun pistleri ile yurt içinden yurt dışından ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Talebin artması ile Erciyes’te her bütçeye uygun oteller hizmete girmeye başlamıştır. Kış tatilinizde hem kayak yapmak hem de konforlu konaklama seçeneklerini değerlendirmek için Erciyes’teki oteller hakkında detaylı bilgi alabilir, zevkinize en uygun tesisi seçebilirsiniz.

Kayak Tatili Ve Tarihi Bir Arada Sunan Mirada Del Lago Hotel

Kayseri’nin gözde turizm merkezi Erciyes’te konuklarını ağırlayan Mirada Del Lago Hotel, hem konumu hem de dikkat çeken mimarisi ile kusursuz bir kış tatili vadetmektedir. Kayseri şehir merkezine 25 km ve Kayseri Havalimanı'na 28 km mesafede yer alan tesisin, 105 odası bulunmaktadır. Her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, gün boyu sunulan açık büfe yiyecek ve içecek hizmetlerine ek olarak tesis bünyesinde Mercan Şömine A la Carte Restoran ve VIP Loung A la Carte Restoran hizmet vermektedir. Tekir Kapısı'na 300 m, Develi Kapısı'na 200 m uzaklıkta yer alan Mirada Del LagoHotel’de, Hisarcık ve Hacılar kapıları da dahil olmak üzere transfer hizmeti sunulmaktadır. Misafirlere Ski Pass kartı verilmektedir ve kayak odası, kayak dersi, kayak malzemesi gibi hizmetler tesiste yer almaktadır. Kayak olanaklarına ek olarak eğlenceli aktivite olanakları sunan tesiste, rahatlamak ve dinlenmek istediğiniz anlar içinse SPA merkezi, kapalı havuz, sauna, hamam, buhar odası ve masaj hizmetleri ile sizleri ağırlamaktadır. Çocuklu aileler için de uygun olan Mirada Del LagoHotel’de mini club bulunmaktadır. Göl kenarında yer alan konumu ile yılın dört mevsimi konuklarını ağırlayan Mirada Del LagoHotel’de ailenizle ve tüm sevdiklerinizle birlikte keyifli bir tatil geçirmek için https://www.miradahotels.com/dellago/ ‘ya tıklamanız yeterlidir.

Erciyes’te Lüks Bir Tatil İçin RamadaResort Erciyes

Modern mimarisi ve zengin olanakları ile dikkat çeken RamadaResort Erciyes, yılın dört mevsimi konuklarını ağırlamaktadır. Kayseri’nin gözde kayak merkezi Erciyes’e oldukça yakın konumda yer alan tesis, şehir merkezine 25 km uzaklıktadır. Rahat edeceğiniz şekilde tasarlanmış 72 odası arasından seçiminizi yapabileceğiniz tesis, oda kahvaltı ve yarım pansiyon konseptinde hizmet verirken, tesiste ayrıca a la carte restoran bulunmaktadır. Kayak merkezinin kapılarına transfer hizmeti bulunan RamadaResort Erciyes’te, kayak odaları, kayak dersi, kayak malzemeleri ve Ski Pass kartı misafirlere verilen hizmetler arasında yer almaktadır. Kayak olanaklarının yanı sıra tesis içerisinde zaman geçirmek isteyen yetişkin ve çocuk misafirler için oyun alanları ve animasyon gösterileri sunulmaktadır. Keyifli anlar yaşamak, yılın tüm yorgunluğunu geride bırakmak ve yüzmek isteyen konuklar için tesisin SPA merkezinde 1 adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, hamam, sauna, kese ve vücut bakımı uygulamaları, masaj gibi hizmetler sunulmaktadır. Bu alanların tamamı kadın ve aile olmak üzere iki farklı şekilde hizmet vermektedir. Alkol servisinin bulunmadığı RamadaResort Erciyes’te ailenizle birlikte keyifli bir kış tatili geçirmek isterseniz, https://www.wyndhamhotels.com/tr-tr/ramada/kayseri-turkey/ramada-resort-erciyes/ ‘ten tesis hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Erciyes Kayak Merkezi’nde Huzur Dolu Bir Konaklama Deneyimi İçin AmaliaBoutique Hotel

Kayseri’nin popüler tatil merkezi Erciyes’te, kayak merkezinde yalnıza 50 metre mesafede konuklarını ağırlayan AmaliaBoutique Hotel, butik hizmetlerini sınırlı sayıda konuğu ile paylaşarak, kalabalıktan uzak ve konforlu bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Erciyes Dağı, Hacılar mevkiindeki tesis, Kayseri merkeze ve Kayseri Havalimanı'na 25 km mesafede yer almaktadır. Şık ve huzur veren 40 adet odası bulunan tesis konuklarını her şey dahil konseptinde ağırlamaktadır. 1800 metre uzunluğundaki piste yakın konumu ile avantaj sağlayan tesiste misafirlere Skipass verilmektedir. Yorucu olduğu kadar eğlenceli bir kayak aktivitesinin ardından rahatlamak ve dinlenmek isteyen misafirler için tesisin SPA merkezinde hamam, sauna, masaj, kese ve vücut bakımı gibi olanaklar sunulmaktadır. Kış tatilinizde huzur arayanlar için avantajlı konumu ve özel hizmetleri ile dikkat çeken AmaliaBoutiqueHotel’ehttp://www.erciyesamalia.com/ ‘dan ulaşarak, tatil planınızı yapabilirsiniz.