Gazeteciler Cemiyeti'nde Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin'i duygulandıran anlar...

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alparslan Baki Ertekin'den, Gazeteciler Cemiyeti'ne 'taziye' ve 'hayırlı olsun' ziyareti...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gazeteciler Cemiyeti'nde Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin'i duygulandıran anlar...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alparslan Baki Ertekin, geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedavisi gören ve  hayatını kaybeden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Veli Altınkaya için cemiyet binasına taziye ziyaretinde bulundu. Ertekin, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen Metin Kösedağ'a yeni görevinde başarılar diledi.

 Veli Altınkaya'nın Kayseri şehri ve basın camiası için çok önemli bir isim olduğunu dile getiren Alparslan Baki Ertekin basın camiasına baş sağlığı dileyerek "Allaha hamd olsun Veli ağabeyin kaybı gibi acılarla baş edebilecek kadar kuvvetli bir imanımız var tekrardan başımız sağ olsun" diye konuştu.  Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise kendilerine önemli bir görev düştüğünü bildiklerini söyledi. Veli Altınkaya'nın ismini yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Başkan Kösedağ, yapım aşaması devam eden Basın Müzesi'nin adının ise Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Veli Altınkaya müzesi olarak düşündüklerini dile getirdi. Kösedağ; "Veli ağabeyin bayrağını taşımak gibi önemli bir görevin düştüğünü çok iyi biliyoruz. Daha önce de kendisiyle çalışmıştık Veli ağabeyin ismini yaşatmak için de elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Basın müzesini oluşturmak için bir çaba içerisine girdik artık son aşamaya geldi. İnşallah ağustos ayında hizmete sunacağız müzenin adını da Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Veli Altınkaya  olarak düşünüyoruz" diye konuştu.