Amatörde fikstür çekildi

Amatörde fikstür çekildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri ASKF Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu ile birlikte spor camiasını katıldığı Amatör fikstür çekimi Sümer Amatör Evinde yapıldı. Gerçekleşen fikstür çekiminde Süleyman Özçınar, yeni sezonda uygulanacak yeni kuralları Amatör Kitapçığından okudu. Bu sezon kuralların değiştiğine ve takımlarla birlikte hakemlerin kitapçığı okuyarak yeni kurallara aşina olmaları konusunda çağrı yaptı.
Fikstür çekimine başlanmadan önce Kayseri Genel ASKF Başkanı Musa Soykarcı, 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Soykarcı, “Milletimiz yaşanan darbe girişimine dur demiştir ve Sayın Cumhurbaşkanımızda halkı sokaklara davet ederek ülkenin darbeci kişilerin ellerine geçmesine izin vermemiştir” dedi.
Fikstür çekimine geçildikten sonra ilk olarak Süper Amatör Küme fikstürü çekildi. Süper Amatör’ün ardından 1.Amatör Küme ve Gençler U 19 1.Amatör Küme fikstürü çekilerek, ilk hafta müsabakaları okundu. ASKF Başkanı Musa Soykarcı TFF’nin çıkardığı yeni kurallar doğrultusunda hakemler, gözlemciler ve antrenörlerle bir toplantı yapılacağını belirtti. Soykarcı, “27 Ağustos Cumartesi günü Sümer Amatör Evinde Hakemler, Antrenörler ve Gözlemcilerle yeni Amatör Kitapçığındaki yeni kurallar üzerine bir toplantı gerçekleştireceği ve herkesin yeni kuralları öğrenmesini sağlayacağız” diyerek sözlerini bitirdi. Fikstür çekimi yapılan Süper Amatör, 1.Amatör ve U 19 1.Amatör Küme 17-18 Eylül gibi start alacak. U 17 VE U 14 Ligleri ise, 3 Eylül’de başlayacak.

İşte Süper Amatörde ilk hafta maçları;
Yahyalıspor - Y.Mahalle Y. Ufuklar
Demirspor - Develi Belediyespor
Gültepespor -Kocasinan Şimşek
Talasgücü Bel.spor - Kocasinan Gençlik
Sağlıkspor - Yeni Esenspor
Belsin Gençlikspor - Himmetdedespor
Barogücü -Amarat Gençlikspor

-- -------------------------------------------

İşte 1. Amatörde ilk hafta maçları;
A GRUBU
Başakpınar Belediyespor - Argıncıkspor
Himmetdedespor - Develispor
Akkışla Gençlikspor - Fevzi Çakmakspor
Buğdaylıspor - Kafkasspor
Palas Belediyespor - Gaziosman Paşaspor
B GRUBU
Sarıoğlan Belediyespor - İncesu Erdemspor
Barogücüspor - Meysuspor
Amarat Gençlikspor - Sanayi Esnafspor
Sindelhöyükspor - Erkiletspor
Yerköyspor - Cırgalanspor
Güneşsspor - BAY