Yıllara meydan okuyan eğitimci! 40 yıl 11 ay 11 gün sonra...

Yıllara meydan okuyan eğitimci! 40 yıl 11 ay 11 gün sonra...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Fatma Aksoy İlkokulu Müdürü İsmet Acı, emekli oldu. 40 yıl 11 ay 11 gün Eğitim Öğretime hizmet ederek bugün itibariyle yaş haddinden dolayı emekli olan Acı, için tören düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, İsmet Hocayı makamında ağırlayarak, günün anısına plaket verdi. Elmalı, “İlçemiz Talas Fatma Aksoy İlkokul Müdürü İsmet Acı, 01.10.2020 tarihinde itibaren yaş haddinden emekli oldu.  Kendisine eğitim, öğretim hayatında verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diliyoruz” diye konuştu. Şube Müdürü Şener Serim de, “Yaşına göre heyecanını hiç bir zaman kaybetmeyen İsmet Hocamıza Emeklilik hayatında sağlık mutluluk dilerim” paylaşımı yaptı.

Kayseri'nin Felahiye ilçesinde 1955'te doğduğunu dile getiren İsmet Acı, 40 yıllık eğitimci olduğunu söyledi. Emekli olan ve çok sevdiği mesleğine veda eden İsmet Acı, "1980 yılında Felahiye Büyüktoraman Ortaokulun'nda göreve başladım. 10 yıl orada görev yaptıktan sonra 11 sene Felahiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak da görevyaptım. Bazı okullarda da öğretmenlik ve idarecilik yaptım ve bugünlere geldik. İki yılım öğretmenlik, 39 yılda aynı zamanda yöneticilikle geçti. Mesleğimi hep severek yaptım. Birçok öğrenci yetiştirdim. Memlekete hizmet ettim. Hiç heyecanımı kaybetmedim. Şimdi  de yaş haddiden dolayı emekli oldum. Çok sevdiğim mesleğime 40 yıl sonra veda ediyorum. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.