Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatından Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatından Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Teşkilatı, Türkiye Muharip Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi’ni 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile ziyaret etti.

Ziyarette Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan ile görüşen, Yeniden Refah Partisi Kayseri Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Beyler Kılıç, "Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin adına başkanımızı ve bu özel günü kutlamak için buraya geldik.” dedi.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Üçkan, "Yeniden Refah Partisi temsilcileri bu özel günde bizi ziyaret ettiler. Bugün 19 Eylül Gaziler Günü bundan 98 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk'e gazi unvanının verildiği günün 98. yıl dönümünü kutluyoruz. Bugün özel bir gün çünkü bizim gazilerimizin bu vatana ve bayrağa sahip olabilmemiz için bedel ödemiş insanların günü. Bizler böyle bir günde bizleri unutmayan Yeniden Refah Partisi temsilcilerine teşekkür ediyorum. Siyasi partilerimizin bu konuda ki hassasiyetlerini de bekliyoruz. Çünkü siyasi partilerimizin tamamı siyaset yapabiliyorlarsa bu vatan için bedel ödemiş gazilerimiz ve şehitlerimizin sayesindedir. Şehit ve gazilerimizin unutulmaması gerekiyor. Vatan konusunda birlik ve tek vücut olmamız gerekiyor"

Yeniden Refah Partisi Kayseri Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Beyler Kılıç, "Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin adına başkanımızı ve bu özel günü kutlamak için buraya geldik. Bizim için kendi çocuklarını kendi eşlerini yerlerini ve yurtlarını gözlerini kırpmadan toprağa düşen ve gazi olan şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de hayatlarında sağlık sıhhat ve başarı diliyorum. Hem vatandaş hem de siyasi parti olarak bizim üzerimize düşen gazilerimizin bütün sorunlarını iktidar yolu bize nasip olursa meclise taşıyarak ne gerekiyorsa sokaklarda yollarda şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin ötelenip, itelenip sahipsizmiş gibi olmalarını da ortadan kaldırmayı taahüt ediyoruz. Bu çalışmaları kendileriyle yapacağız. Kayseride ki ve tüm Türkiyede'ki gazilerimizin bu özel gününü kutluyorum" diye konuştu.  Haber: Emre POLAT