Kocasinan Bölgesi Muhtarlarından Gaziler Gününde Anlamlı Ziyaret

Kocasinan Bölgesi Muhtarlarından Gaziler Gününde Anlamlı Ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Bölgesi Muhtarları, Türkiye Muharip Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi’ni 19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile ziyaret etti.

Ziyarette Muharip Gaziler Derneği Osman Balcı ile görüşen, Muhtarlar adına konuşan Levent Karakaya, “Başkanımızı ve bu özel günü kutlamak için buraya geldik. Bir birey, vatandaş olarak bize düşense her daim yanlarında olduğumuzu gazilerimize hissettirmektir. Bugün kafamızı yastığa koyup rahat uyuyabiliyorsak bu, canlarını ülkemiz için göz kırpmadan feda eden şehitlerimiz ve etmeye her daim hazır gazilerimiz sayesindedir." diye konuştular.

Muharip Gaziler Derneği Osman Balcı, “Bugün 19 Eylül Gaziler Günü bundan 98 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazi unvanının verildiği günün 98. yıl dönümünü kutluyoruz. Bugün özel bir gün çünkü bizim gazilerimizin bu vatana ve bayrağa sahip olabilmemiz için bedel ödemiş insanların günü. Bizler böyle bir günde bizleri unutmayan Kocasinan Bölgesi Muhtarları temsilcilerine teşekkür ediyorum. Şehit ve gazilerimizin unutulmaması gerekiyor. Vatan konusunda birlik ve tek vücut olmamız gerekiyor" diye konuştu.  Haber: Hüseyin GÖKTAŞ