Vali Çiçek'ten iş arayanlara müjde! Kayseri İstihdam Fuarı düzenlenecek

İş verenler ile iş arayanların buluşacağı Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar Alanında yapılacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vali Çiçek'ten iş arayanlara müjde! Kayseri İstihdam Fuarı düzenlenecek

Kayseri'de iş arayan vatandaşlara müjdeli bir haber geldi. Kayseri Organize Sanayi Bölgesindeki fuar alanında düzenlenecek olan Kayseri İstihdam Fuarı ile iş arayanlar ile iş verenler bir araya gelecek. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek istihdam fuarına birçok firmanın insan kaynaklarıyla beraber katılacağını ve stant açacağını açıkladı.

Vali Çiçek'ten iş arayanlara müjde! Kayseri İstihdam Fuarı düzenlenecek

Hem Kayseri OSB'deki firmaların işçi bulma sorununa çözüm bulmak hem de iş arayan vatandaşların iş bulma sorununa çözüm bulmak için 14-15 Mayıs tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar Alanında Kayseri İstihdam Fuarı düzenlecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi istihdam fuarına katılmak isteyen vatandaşları ücretsiz olarak ulaşımlarını sağlayacak.

Vali Çiçek'ten iş arayanlara müjde! Kayseri İstihdam Fuarı düzenlenecek

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan istihdam fuarıyla ilgili şu açıklamada bulundu; "Kayseri bir sanayi şehri, üretim şehri. Bu şehirde üretene ihtiyaç var hem ürüne ihtiyaç var hem işverene ihtiyaç var hem de çalışacak arkadaşlarımıza ihtiyaç var. Zaman zaman Organize Sanayi Bölgesine ziyaretlerde bulunuyorum. İşverenlerle dertleştiğimiz zaman bir çoğunun benden işçi talepleri oluyor. Bir firmanın 300 bir firmanın 200 gibi rakamlarla taleplerle çoğu defa karşılaşıyorum. Sokakta yürüdüğümüzde de hemşehrilerimizin iş taleplerinde bulunduğu zamanlar oluyor. İşte biz bu üretim şehrinde istiyoruz ki iş arayanlar ile işverenleri bir araya getireceğimiz büyük bir istihdam fuarı yapalım. Sanayicilerimize görüştük 14 ve 15 Mayıs'ta birçok firmamız Organize Sanayi Bölgemizdeki fuar alanında stant açacaklar. O gün insan kaynaklarıyla beraber orada olacaklar. O gün büyükşehir belediyemiz sağlayacağı toplu taşıma imkanlarıyla fuar için gelmek isteyenleri ücretsiz bir şekilde fuar alanına taşıyacağız. Ümit ediyorum ki istihdam açısından hem Kayseri'nin toplumsal huzur açısından hem üretimini artması açısından hayırlı bir işe vesile oluyoruz. Niyetimiz hayır İnşallah akıbetimiz de hayır olur. 14-15 Mayıs'ta büyük istihdam fuarında buluşmak üzere. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi.