'Vay halimize' diyen İYİ Partili Meclis üyesinden şok sözler…

'Vay halimize' diyen İYİ Partili Meclis üyesinden şok sözler…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erhan Özhan, belediye meclis toplantıları ve bunun yanı sıra kent gündeminde yer alan bazı konularla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Sanayi şehri diye Kayyum olan Boydak’a, çiftçi kooperatifi Kayseri Şeker’e, Büyükşehir iştiraki sayabileceğimiz Kayseri Elektrik Şirketine bakıyorsak vay halimize” diyen Özhan, “Bitse de gitsek diye bakılan el gördülük meclis toplantılarıyla, önem sırası tutarlı olmayan, katılımcıları bireysel inisiyatifle belirlenen olağanüstü toplantılarla Şehrin sorunları çözülemez” dedi.

“ANKARA’YA DUYURULMASI SAĞLANAMAZ MI?”

“Kayseri’nin gerçek gündemi” başlığıyla açıklama yapan İYİ Partili Meclis Üyesi Erhan Özhan, “Kayseri Mülki idare amirleri, Belediye Başkanları ve STK Temsilcileri son bir ayda üst üste ‘Olağanüstü’ toplantılar gerçekleştirdi. Gerçekleşen bu toplantıların iki ‘önemli (!)’ konusu ‘Kayserispor’un borçlarını kim ödeyecek?’ ve ‘Seyyar Karpuz satışına müsaade edilsin mi?’ Kayseri Anadolu’nun en küçük Havalimanlarından birine sıkışmışken, gelecek 5 yıllık projeksiyonda Kayseri’ye hızlı tren gelmesi söz konusu bile değilken, Kayseri merkezine 40 km yakınlıktaki Kapadokya’ya gelen yüz binlerce turist ‘Kayseri’nin neresi olduğunu’ dahi bilmezken, bu konularda olağanüstü toplantılar yapılıp Kayseri’nin taleplerinin kamuoyu desteği ile Ankara’ya duyurulması sağlanamaz mı?” diye sordu.

“BİSMİLLAH DEYİP KAYSERİ’Yİ GEÇ OLMADAN AYAĞA KALDIRALIM”

Büyükşehir Meclisinde bitse de gitsek dedirten toplantılar yapıldığını savunan Özhan, bu durma da tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı, “Sanayi şehri diye övündüğümüz Kayseri’de; gözümüz sanayici aradığında başında Kayyum olan Boydak’a, çiftçi kooperatifi Kayseri Şeker’e, Büyükşehir iştiraki sayabileceğimiz Kayseri Elektrik Şirketine bakıyorsak vay halimize. Hiçbir şey yapılamıyorsa her ay gerçekleşen Büyükşehir Meclis toplantılarında gündem çalışması yapılsın, ortak hedefler belirlensin, uzlaşılan metinler Ankara’ya deklare edilsin. Bitse de gitsek diye bakılan el gördülük meclis toplantılarıyla, önem sırası tutarlı olmayan, katılımcıları bireysel inisiyatifle belirlenen olağanüstü toplantılarla Şehrin sorunları çözülemez. Ekonomi daraldı, işsizlik had safhada, halk artık Belediyelerden sıradan işler beklemiyor, hayata dokunan, ekmeğe ekmek katan, üreten Belediyecilik bekliyor. Yol yakınken, gerçek gündemimize odaklanalım, yeniden Bismillah deyip Kayseri’yi geç olmadan ayağa kaldıralım.”

Haber: Cafer ZENGİN