Tokgöz'den mangal etkinliği

Kayserispor'da 2 dönem basın sözcülüğü yapan Mustafa Tokgöz, Altay maçı öncesinde taraftar sayısını arttırmak için önemli bir etkinliğe imza atacak.

Tokgöz'den mangal etkinliği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da 2 dönem basın sözcülüğü yapan Mustafa Tokgöz, Altay maçı öncesinde taraftar sayısını arttırmak için önemli bir etkinliğe imza atacak.
Mevcut yönetimde bulunmamasına rağmen desteğini esirgemeyen Tokgöz, maç öncesinde taraftarla mangal partisinde buluşacak. 
Flamingo De Luxe Salonunda Kayserispor taraftarıyla tanışma ve kaynaşması amacıyla düzenlenecek olan etkinliğe çok sayıda taraftarın katılması bekleniyor. 
Konu ile ilgili yapılan ‘Sevdamız Kayserispor’ başlığıyla paylaşılan açıklamada, “Altay maçı öncesi, 09 Ocak Pazar günü saat 12:30’da Flamingo De Luxe Salonunda Kayserispor taraftarının tanışma,  sohbet ve kaynaşma amacıyla mangal etkinliği düzenlenecektir. Katılacak arkadaşların, özel mesaj ile Onur Yıldız isimli taraftara bilgilerini yazdırmaları gerekmektedir” denildi.
Katılım sağlayacak olan taraftarın sarı-kırmızılı atkı ve kıyafetlerle gelmesi belirtildi. Katılımın 250 sporseverle sınırlı ve ücretsiz olacağı da ifade edildi.