Teknoloji Dünyasını Yakından Takip Edenlerin Buluştuğu Yer: Webtekno

Teknoloji Dünyasını Yakından Takip Edenlerin Buluştuğu Yer: Webtekno
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

2013’ten beri teknolojiyi yakından takip etmek isteyenlerin adresi olarak yayın hayatını sürdüren Webtekno, her gün yepyeni içeriklerle okuyucuların karşısına çıkıyor. Webtekno, aynı zamanda oyun, bilim, uzay, sinema ve dizi dünyasından güncel haberleri takip eden ziyaretçileri için de nitelikli ve güncel içerikler üretiyor.

 

Teknoloji ile ilgili güncel haberlerin adresi ve giderek yükselişe geçen samimi haber sitesi Webtekno’ya yakından bakıyoruz.

 

En yeni teknolojiler ile ilgili son dakika haberleri bulabileceğiniz bir teknolojisi sitesi olan Webtekno, 2013 yılından bu yana hizmet veriyor. Diğer teknoloji merkezli yayın yapan haber sitelerine göre farklı bir tarz benimseyen Webtekno aylık ziyaretçi sayısı günden güne artıyor... İçerikleri teknoloji  platformun ciddiyetle aktardığı teknoloji haberlerini kendine has samimi bir dille aktarıyor.

 

Türkiye'nin en güncel ve samimi teknoloji sitesi Webtekno size ücretsiz üyelik fırsatının yanı sıra sevdiğiniz yazıları favorilerinize ekleme fırsatı de sunuyor. Favorilerinize aldığınız yazıya, dilediğiniz zaman giriş yaparak veya üye olarak erişebilirsiniz.  Webtekno’nun geniş içerik havuzundan ilgi alanındaki teknoloji haberlerini kolayca takip edebilir ve birbirinden farklı ürün inceleme videolarını izleyebilirsiniz.

 

İzmir merkezli bilişim firması İzmo’nun bünyesinde kurulan Webtekno, o günden bu yana yazar kadrosunu kalitesini artırmaya devam ediyor. Rakiplerinden farklı olarak teknolojiyi daha geniş bir kapsamla ele alan Webtekno, sadece kullandığımız yeni telefon modelleriyle sınırlı kalmayan haberleriyle herkese hitap ediyor.

Teknoloji sadece akıllı telefonlardan ibaret değildir, bilimin günlük yaşama aktarılmış halidir:

Webtekno, diğer platfromlar gibi teknolojiyi sadece bugün elimizde, evimizde bulunan son model cihazlar olarak ele almıyor. Teknolojinin tarih boyunca gelişim gösteren bilimsel çalışmaların bir sonucu olarak hayatımıza etki ettiği bilinciyle yayın yapıyor. Bu nedenle bilimin gelişmesi ve teknik bilginin çoğalmasıyla insanların ihtiyaçlarını karşılayacak çeşitli teknolojik ürünlerin elimize ulaştığını hissediyorsunuz.

Dolayısıyla, teknoloji haberciliği yalnızca akıllı telefonlar hakkındaki güncel gelişmeleri içeren yazılar yayınlamakla yapılmıyor. Webtekno okuyucusuna işte tam da bu noktada alternatif bir kapı açıyor. Webtekno içeriklerinde; bilim haberleri, donanım, giyilebilir teknoloji, internet, kripto para, mobil, mobil uygulama, otomobil, oyun, sosyal medya, sinema ve dizi, yapay zeka, uzay, yaşam, yazılım ile ilgili güncel haberlere yer vererek, okuyucusuna zengin bir yelpaze sunuyor.

İnternet dünyası hakkında son gelişmeler:

 

Internet sektörü hakkında yaşanan teknolojik gelişmeleri en güncel haliyle Webtekno'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, instagram gibi sosyal medya platformları ile de, Google, Yahoo, Windows ve Opera gibi web tarayıcıları ile de ilgili  ait son gelişmeleri Webtekno  gündemine taşıyor. En güncel listeler ve haberler ile Webtekno Internet sayfasındaki içerikleriyle okuyucuları bekliyor.

Giyilebilir teknoloji ile ilgili en güncel haberlere Webtekno aracılığı ile ulaşın

 

Aklımızı zorlayan alanlardan biri de giyilebilir teknoloji alanı. Kelime anlamıyla giyilebilir teknoloji, aksesuar olarak ya da kıyafetin bir parçası olarak giyilen teknolojik ürünleri tanımlamak için kullanılan genel tabir. Bu alan  aman zaman gerçekten de oldukça enteresan olabiliyor. Teknolojinin gelebileceği boyut hepimizi merak içinde bırakıyor. Webtekno da giyilebilir teknoloji alanı ile ilgili bilinmezleri okuyucuları ile paylaşıp, bu alanda okuyucuların detaylı bilgi edinmesini sağlıyor.

 

Akıllı giyilebilir teknoloji ürünleri ve üretici markalar ile ilgili haberleri Webtekno’nun giyilebilir teknoloji haberleri kategorisinde bulabilirsiniz.Kablosuz kulaklıklar, giyilebilir tansiyon aletleri, akıllı saatler, akıllı bileklikler, artırılmış gerçeklik gözlükleri ve çok daha fazlası içinWebtekno Giyilebilir Teknolojisayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Webtekno mobil uygulamasıyla önemli haberleri anında haberdar olabilirsiniz

Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi telefonların işletim sistemi Android ve iPhone işletim sistemi iOS uyumlu mobil uygulamaları bulunan Webtekno, sizi her seferinde siteye girme zahmetinden kurtarıp hayatınızı kolaylaştırıyor. Mobil uygulama sayesinde, her gün akşam saatlerinde günün en önemli 6 haberi ve içeriğine dair bülten bildirimleri alıyorsunuz.  Üstelik Webtekno diğer haber sitelerinin uygulamaları gibi sizi sık sık bildirime de boğmuyor. Önemli bir gelişme olduğunda detayları hızlıca öğrenmenizi sağlıyor.

 

Webtekno’nun en büyük artısı zengin içerikleri:

Webtekno’yu bir defa ziyaret etmiş olsanız bile sitedeki haberlerin ana akım medyadan uzak olduğunu fark edebilirsiniz. Kendi gündemini yaratan haberleri Türkçe’ye kazandıran ekibin odak noktası, herkesi dünyanın konuştuğu gelişmelerden haberdar etmek. Dolayısıyla tıklamadan haberin aslını öğrenemediğiniz tık tuzağı başlıklar yerine, açıklayıcı ve özgün içeriklerle karşılaşıyorsunuz.

 

Webtekno’yu ziyaret ettiğinizde içireklierin kalitesi sizi kendine çekiyor ve sitedehaberler arası geçiş yapıp zaman geçiriyorsunuz. Sonuçta da teknoloji  ve en son trendler hakkında herkesten çok şey öğrenmiş oluyorsunuz. Liste içeriklere, hap bilgilere ve detaylı haberlere yer veren Webtekno her tarz okuyucusu için içinde içerik barındırıyor.

 

Teknoloji başta olmak üzere gözden kaçan önemli gelişmelerden haberdar olmak, özgün ve kaliteli yazılara ve listelere ulaşmak için Webtekno mobil uygulamasını indirmeyi ve internet sitesini takip etmeyi unutmayın.