'Talas'ta sağlık hizmetlerini ileri götüreceğiz'

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas'ta yaşayan vatandaşların kamuya ait hastane hizmeti alamadığını söyledi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Talas'ta sağlık hizmetlerini ileri götüreceğiz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Seçmenle buluşan Gözütok,  proje ve vaatlerini sıralamaya devam ediyor. 

Gözütok, eksik kalan, unutulan veya hiç akıllara gelmeyen hizmetleri düşündüklerini ve akıllı belediyecilik hizmetleriyle Talas halkının evinde ya da işyerinde oturduğu yerden hizmet alabileceklerini söyledi. 

'Talas'ta sağlık hizmetlerini ileri götüreceğiz'

Talas’ta daha önce devlet hastanesi vardı, ama şimdi yok!

Talas’ın nüfusunun her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Gözütok, ilçede daha önce Devlet Hastanesi bulunduğunu ama bugünlerde ilçedeki sağlık hizmetinin geriye gittiğini aktarırken, göreve gelmeleri halinde sağlık hizmetini ileriye götüreceklerinin sözünü verdi. Gözütok sözlerini şöyle sürdürdü;

"Talas’ta vatandaşımızın ayağında sağlık hizmeti alabileceği hastaneyi mutlaka biz yapacağız. Yozgat Boğazlıyan İlçesinden Kayseri Şehir Hastanesine gitmek üzere yola çıkan bir vatandaşımızla Talas Mevlana Mahallesinden Şehir Hastanesine gitmek için yola çıkan bir vatandaşımız aşağı yukarı aynı zamanda hastanede oluyorlar! Oysaki Talas’ta daha önce Devlet Hastanesi vardı. Sizin Talas’ta geriye götürdüğünüz şehirciliği ve sağlık hizmetini biz göreve geldiğimizde daha ileri götüreceğiz."

'Talas'ta sağlık hizmetlerini ileri götüreceğiz'