Şok gelişme! Milli Eğitim Müdürü görevden alındı

Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu görevden alındı.

Şok gelişme! Milli Eğitim Müdürü görevden alındı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Eğitimde görevden alma operasyonu devam ediyor. Ankara, İzmir , Kahramanmaraş, Ağrı il müdürlerinin ardından Kayseri milli eğitim müdürü Bilal Yılmaz’da görevden alındı.

BİLAL YILMAZ ÇANDIROĞLU KİMDİR?

1968 yılında Kayseri Merkeze bağlı Düver Köyü´nde doğdu. İlköğretimi Düver Köyü´nde, liseyi Bünyan Lisesinde okudu, 1996 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesinden mezun oldu.

Samsun Vezirköprü Mezraa Köyü İlkokulunda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni, Adıyaman´ın Kahta ilçesi Göçeri İlköğretim Okulu, Adıyaman´ın Sincik ilçesi Çamdere İlköğretim Okulunda Müdür Vekilliği, Sincik P.İ.O´da, Sincik YİBO´da ve Gaziantep Nizip YİBO´da Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Osmaniye ili Düziçi İlçe Milli Eğitim Müdürü, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmış olup, 27.11.2020 tarihinden itibaren İlimizde Milli Eğitim Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

YİBO´lar ile ilgili çok sayıda projeye imza attı, Bakanlıkça hazırlanan YİBO Mal ve Hizmet Alımları kitabı ile YİBO Yönetici Kılavuzu kitaplarını hazırladı. Bakanlık tarafından YİBO Müdürlerine verilen Hizmetiçi Eğitim seminerlerinde yönetici olarak görev yaptı.

Tüm Türkiye’de yürütülmekte olan “STEM” (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) Projesi,  “Tam Öğrenme Merkezleri” Projesi,  “Geçmişimiz Geleceğimizdir” gibi birçok projeleri hayata geçirdi.

Evli ve iki çocuk babasıdır.