Sedat Peker, bu kez de Özhaseki'nin yardımcısını hedef aldı!

Sedat Peker'in yeni tweetleriyle yeni iddiaları gündeme taşıdı. Hedefine bu kez Cumhurbaşkanı Danışmanı ve aynı zamanda Özhaseki'nin 14 Yardımcısı arasında yer alan bir ismi koydu.

Sedat Peker, bu kez de Özhaseki'nin yardımcısını hedef aldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabı üzerinden yeni iddialarda bulundu. Hedefine yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu alan Peker, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca hakkında önemli iddialar dile getirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Yardımcılığı görevini yürüten isimlerden biri olan Karaca'nın, Sezgin Baran Korkmaz'ın verdiği arabayı kullandığını öne süren Peker, Korkmaz ile ilgili tartışmaların başlaması ile söz konusu arabayı bir ilaç firmasına yolladığını da iddia etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenen Peker, ''Bu şahsın danışmanlık adı altında birçok kuruluştan para alması sence etik mi? Eğer ki etik ise başta Sütaş firmasının sahibi olmak üzere birçok firmanın da özel işlerini halledip ekstradan elden ne kadar avanta aldığını biliyor musun?'' ifadelerini kullandı.

KORKMAZ KARACA KİMDİR

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN