Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz: Şessiz yığınlar tokadından korkuyorum

Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz: Şessiz yığınlar tokadından korkuyorum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz’ın katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar  sosyal medya da izlenme rekorları kırdı. Yılmaz, programda iktidarı uyararak, “Sessiz yığınların tokadından korkuyorum. 89'u yaşamaktan korkuyorum. İşsizlik çoğalıyor, iflaslar çoğalıyor, faiz artıyor” dedi.

 

 

Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, iktidarı uyardı.

AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Yılmaz’ın katıldığı bir televizyon programında ekonomide yaşanan sıkıntılara dikkat çekti ve “Sessiz yığınlar tokadından korkuyorum. Yani sermayeden değil, seçmenden korkuyorum” ifadelerini kullandı.

Katıldığı televizyon programında kullandığı ifadelere yönelik video sosyal medyada izlenme rekorları kırarken Yılmaz,  hükümete seslenerek, “Piyasayı rahatlatın, faizleri düşürün, en iyi adayı da getirsen olmaz” dedi. Konuşmasında, “Faiz AK Parti iktidarına tsunami olur”  ifadelerini de kullanan Yılmaz,  Sokak lambalarının bedeli vatandaşa yüklenmesinin de kamuoyunda tepki gördüğünü belirtti.

Yılmaz, şu ifadeleri kullandı, “Ekonomideki sıkıntı, faizlerin yükselip, piyasanın yok edilmesi, piyasanın pahalanması, ekonominin durdurulması. Sessiz yığınların tokadından korkuyorum. Yani sermayeden değil, seçmenden korkuyorum. O seçmen bir tokat vurabilir. 89’u yaşamaktan korkuyorum. Onun için uyarıyorum, piyasayı rahatlatın, faizleri düşürün, başka türlü olmaz, en iyi adayı da getirsen.. Geçen dedim burada, Bedrettin Dalan, hizmet etmedi mi İstanbul’a. Tayyip Bey kardeşimden sonra en büyük hizmet. Ne oldu, halk hizmete bakmadı, 89’da Malatya hariç bütün belediyeleri Anavatan Partisi kaybetti. İşsizlik çoğalıyor, iflaslar çoğalıyor, sadece İstanbul Belediyesi’nde 1000’e yakın taşeron hak edişler bitmiş, para bekliyor. Zavallı belediye başkanının bir suçu yok, para gelmiyor. Neden, arsa satacak, satamıyor, faiz yüzde 40. Faizle kalkınmazsın, faizle ayağa kalkamazsın, faiz ancak AK Parti iktidarına tsunami olur. Yalvararak söylüyorum, bunu düşürme yetkiniz var, anayasa değişikliğine gerek yok. Mazeret yok, Merkez Bankası mazeretine de gerek kalmadı. Çünkü Merkez Bankası da yüzde 50 hissenin üstünde iktidarın kontrolüne geçti.

Elektrik faturaları mahsus okuma diye.. O elektrik faturalarında alınan gangısterliğe bir bakın, bunu özelleştiren şirketleri hesaba çekin. Sokak lambalarının bedeli vatandaşa yükleniyor. Bunları kaldırın, elektrik de özelleşmeyi kaldırın.  Faturasında soygunu gördüğünde öfkeleniyor. Bu telefonumda öfke dolu öfke, elektrik faturası ödeyen vatandaş eziliyoruz diyor.”