O SENDİKACI BU KEZ EMEKLİLER İÇİN GERİ DÖNDÜ!

O SENDİKACI BU KEZ EMEKLİLER İÇİN GERİ DÖNDÜ!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bir dönem yaptıkları ilginç eylemlerle dikkat çeken Türk Diyanet-Sen’in eski Şube Başkanı Adem Çavuşoğulları, sendika başkanlığına geri döndü. Emekli olduktan sonra bir süre aktif sendikacılığı bırakan Çavuşoğulları, yine Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Emekli-Sen’in şube başkanı olarak görevlendirildi.

Kayseri’de bir döneme damgasını vuran isimler arasında yer alan Türk Diyanet-Sen eski Şube Başkanı Adem Çavuşoğulları, sendikacılığa geri döndü. Kentte “zam duasına yaptırma” başta olmak üzere ilginç eylemlere imza atan isimler arasında yer alan Çavuşoğulları,, emekli olduktan sonra bir süre aktif sendikacılığa ara vermişti. Ancak Çavuşoğulları, bu kez de emekliler için kolları sıvadı ve genel merkez tarafından Türk Emekli Sen Şube Başkanı olarak görevlendirildi.

“EMEKLİNİN SESİNİ DUYURMAK İÇİN EMEKLİLERDEN DESTEK BEKLİYORUM”

Bu konuda açıklama yapan Türk Emekli-Sen Kayseri Şube Başkanı Adem Çavuşoğulları, “Emekli olduk diye görevden kaçmak yok sevdamız olan Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Emekli-Sen genel merkezi tarafından Kayseri Şube Başkanı olarak görevlendirme yazısını Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Kamil Ünal Başkanım dan aldım. Kayseri’den emeklinin sesini duyurmak için emekli kardeşlerimden destek bekliyorum. Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız” diye konuştu.

ÜNAL, BAŞARILAR DİLEDİ

Çavuşoğulları’na görevlendirme belgesini teslim eden Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanı Kamil Ünal’da başarı dileklerini ileterek, “Türk Emekli-Sen Kayseri Şube Başkanlığı görevine atanan Adem Çavuşoğulları’na belgesini takdim ettik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber: Cafer ZENGİN