O iş adamından eğitime tablet desteği

İhtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği sürüyor. Bu kez de o iş adamı harekete geçti.

O iş adamından eğitime tablet desteği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Çelik Kapı sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Köksal Kaya, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek oldu. Uzaktan eğitim nedeniyle tablet sıkıntısı yaşayan öğrencilerin bu durumuna duyarsız kalmayan Kaya, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere Celal Bayar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığına 4 adet tablet desteğinde bulundu.

SEPETTE TABLET KAMPANYASI 
Koronavirüs salgın sürecinde uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrenciler için Celal Bayar Anadolu Lisesinin “Tabletsiz öğrenci kalmasın. Bir tablet de senden…” sloganıyla başlattığı “Sepette Tablet” kampanyasına destek veren iş adamı Köksal Kaya, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere alınan tabletleri Celal Bayar Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Metin’e teslim etti.

'BİZ DE EĞİTİME KATKI SAĞLAMAK İSTEDİK' 
Okul Aile Birliği Başkanı Halil Altun, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Eray Tak, Görsel Sanatlar Öğretmeni Selma Sanem Yalçın’ın da katıldığı törende konuşan Kaya, "Dünyayı etkisi altına alan salgında çocukların, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından uzak kalmasından ötürü çok üzgünüz, ama Milli Eğitim Bakanlığımızın uzaktan eğitim, candan ilgi sloganıyla başlattığı canlı derslere katılamayan öğrencilerimize katkı sağlamak istedik. Dünya milletleri bazı nitelikleriyle tanınır. Kimi teknolojisi, kimi yer altı zenginlikleriyle... Türk toplumunun en belirgin özelliği bana kalırsa yer üstü zenginliği. Yani zor zamanlarda kentelenen bir millettir, Türk Milleti. İnşallah bugünleri içimizdeki cevherle birbirimize kenetlenerek aşacağız.” dedi.

İŞ ADAMINA TEŞEKKÜR 

Okul Müdürü Mehmet Metin de öğrencilerimize verilmek üzere emaneti teslim aldığını belirtti ve  desteklerinden ötürü iş adamı Köksal Kaya’ya günün anısına teşekkür plaketi verdi.