MHP'li İlçe Başkanından yardım kampanyası çıkışı: Vicdanlarınızı bi parça rahatlatır ama...

MHP'li İlçe Başkanından yardım kampanyası çıkışı: Vicdanlarınızı bi parça rahatlatır ama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bünyan İlçe Başkanı Tevfik Düzen, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım kampanyası başlattıklarını açıkladı. Bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından başlatılan Milli Birlik Kampanyasına da değinen Düzen, 
"Bakıyorum şimdi bağış olarak yapılacağı taahhüt edilen maaşlar, yardımlar vicdanlarınızı bi parça rahatlatır belki, ama ilk olarak Bünya'da sıkıntıda olan vatandaşlarımıza bizim acil ulaşmamız gerek." dedi. 
'VİCDANLARINIZI Bİ PARÇA RAHATLATIR' 
MHP İlçe Başkanı Düzen, söz konusu kampanyada toplanan yardımların ne kadarımın Bünyan'a geri döneceğinden de endişe duyduğunu ifade etti. 
Düzen, şu ifadeleri kullandı," Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyayı destekliyorum, yerinde bi davranış ve herkes karınca kararınca destek olmalı. Ancak önce Bünyan’ımız da sıkıntıda olan eş, dost, akraba, arkadaşlarımız, hemşehrilerimizin derdine yetişmeliyiz. Bakıyorum şimdi bağış olarak yapılacağı taahhüt edilen maaşlar, yardımlar vicdanlarınızı bi parça rahatlatır belki, ama ilk olarak Bünyan'da sıkıntıda olan vatandaşlarımıza bizim acil ulaşmamız gerek. Yaptığımız yardımlar ülke için güzel evet, ama bunun ne kadarı ne zaman süre içinde Bünyan’a tekrar dönecek bilemeyiz. Hem yüce dinimiz İslam'da önce  etrafımızdaki sıkıntıda olan yakınlarımıza koşalım onlara yetişelim diye emretmez mi? " diye konuştu. 
'İLÇE ESNAFINDAN ALIŞVERİŞ YAPIYORUZ'
Diğer yandan Düzen, gerçekleştirdikleri yardım kampanyası kapsamında ilçe esnafından alışveriş yapıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ve ulaştırmaya da devam edeceklerini dile getirdi.
Haber: Cafer ZENGİN