Merakla beklenen davaya sürpriz isimler katıldı!

Merakla beklenen davaya sürpriz isimler katıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri kamuoyunun merakla beklediği dava başlıyor. Davada sürpriz isimler katıldı. Müdahil olmak için duruşmaya Hasan Ali Kilci'de katıldı. Öte yandan iş Adamı İlker Horoz ise Mahmut Hiçyılmaz ve Ömer Dengiz dosyasında tanıklık yapacak. Ayrıca duruşmaya KTO da müdahil oldu.

Kayseri’de FETÖ davaları görülmeye devam ediyor. 26 Nisan Perşembe günü yapılacak olan duruşmada Ticaret Odası eski başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ak Parti Eski İl Başkanı Ömer Dengiz hakim karşısına çıkacak. Duruşmada Dengiz ve Hiçyılmaz için karar  çıkması bekleniyor.

Kayseri’de FETÖ davaları görülmeye devam ediyor. Kayseri kamuoyunun merakla beklediği ve FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında yargılanan Ticaret Odası eski Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ak Parti eski Başkanı Ömer Dengiz ve işadamı olan Rifat Yelkenoğlu 26 Nisan Perşembe günü hakim karşısına çıkacak.

2’inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek olan duruşmada Hiçyılmaz, Dengiz ve Yelkenoğlu iddialara yanıt verecek.

Kayseri kamuoyunun sonucunun merakla beklediği duruşma 26 Nisan Perşembe saat 09:00’da başlayacak. Duruşmada Hiçyılmaz, Dengiz ve Yelkenoğlu için karar çıkması bekleniyor.

Öte yandan 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu kardeşleri Nuri Korkmaz ile kardeşi Halil Korkmaz, İbrahim Hakkı Gazezoğlu ve Sami Gülhan, tutuksuz olarak yargılanan Nagihan Boydak, Ahmet Büyükşekerci, Davut Ünsal, Doğan Ünsal, Mehmet Büyükberber, Osman Büyükberber, Ömer Erdoğan, Uğur Payza, Ülkü Seçilay Selman, Bayram Gültekin ve Abdurrahman Özbahçeci savunma yapacaklar. Mahkemeden çıkacak kararlar merak ediliyor.