Mensah net konuştu. Kalacak mı? Gidecek mi?

Mensah net konuştu. Kalacak mı? Gidecek mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’in transfer limitinin en düşük olduğu Hes Kablo Kayserispor, ayağını yorganına uzatmak istiyor. Transferde hareketli günler yaşayan Sarı-Kırmızılı ekip, kısa zamanda yeni sezon için hazırlıklarının tamamlanmasını hedefliyor.

Teknik direktör Robert Prosinecki ile yolları ayıran, Silviu Lung ile yeniden anlaşma sağlayan Hes Kablo Kayserispor’da, Bernard Mensah da kalmak istediğini söyledi.

Gaziantep FK maçında gördüğü kırmızı kart ile takımı zora sokan Ganalı, yeni sezonda da Kayserispor forması giymeyi arzuladığını dile getirerek, “Değerli Kayserispor ailem. Günlerdir tüm sezonu hayal ediyorum. Uzun bir maratonun sonuna geldik ve aldığımız sonuçlar için çok üzgünüm. Her ne kadar ligde kalsak da tüm Kayseri halkından kendi adıma özür diliyorum” dedi.

Kendisi hakkında çıkan transfer haberlerinin doğru olmadığını belirten Mensah, “Hakkımda çıkan transfer haberlerini ben de sizin gibi sosyal medyada okuyorum. Henüz hiç biri gerçeği yansıtmıyor” diye konuştu.

Türkiye’de yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden Ganalı yıldız, “Önceliğim elbette Kayserispor’un menfaatleridir ve ailemle birlikte Türkiye’de yaşamaktan mutluyum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.