Memduh Büyükkılıç köylü ve…

Yerel seçimlere sayılı günler kala vatandaşlarla buluşan Pınarbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Menduh Uzunluoğlu'ndan dikkat çeken ifadeler.. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Memduh Büyükkılıç köylü ve…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de vatandaşlar 31 Mart’ta sandık başına giderek oy kullanacak. Seçim yasakları başlamadan önce ise belediye başkan adayları çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Son ana kadar çalışacak olan adaylar vatandaşlarla bir araya gelerek oy istiyor. 

Ramazanda çalışmalarını artıran adaylar için özellikle ilçelerde mitingler düzenlenirken, iftar sofralarında da vatandaşla buluşmalar yapılıyor. Yine sahura kadar başkan adayları sahada çalışmalarını sürdürüyor. 

Bu çerçevede seçim çalışmalarını devam ettiren Pınarbaşı Belediye Başkanı ve adayı Menduh Uzunluoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Uzunluoğlu, dikkat çeken ifadelere yer verdi. 

‘Ne istediysek yaptı’

Vatandaşlardan pazar günü gerçekleştirilecek seçim için oy isteyen Uzunluoğlu bir oy da Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Memduh Büyükkılıç için istedi. 

Büyükkılıç’a ‘adaşım’ diye hitap eden Uzunluoğlu, “Her zaman söylüyorum Memduh Büyükkılıç köylü ve bizlerin dağ arkasında dağ gibi duran adam.  Biz buradan ne istedik o oradan yağmur gibi yağdırıyor. İkimizi ayırmayın. Oylar Büyükşehirde Memduh Büyükkılıç’a, Pınarbaşı’nda Menduh Uzunluoğlu’na. Hepinizden bu desteği bekliyorum.” dedi.