Külahçı'dan Bedir'e sert tepki

Külahçı'dan Bedir'e sert tepki
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan sonra iş adamı Saffet Külahçı da Kayserispor başkanlığından istifa eden Erol Bedir’in açıklamalarına tepki gösterdi.

3 yıl önce Kayserispor başkan adayı olan, sonrasında ise Erol Bedir’in gelmesiyle birlikte adaylıktan çekilen Külahçı, spor servisimize konuştu.  

Bedir’in, “Ya aday çıkmadı ya da adı geçenleri şehrin kültürü kabul etmedi” açıklamasına tepki gösteren Külahçı, “Kayserispor başkanı Erol Bedir’in kulübün resmi internet sitesinden ‘Bazı başkan adaylarını Kayseri kültürü kabul etmedi’ diye açıklama yaptı. Kayseri kültürü eğer Erol Bedir’i kabul ediyorsa, bizi hayli hayli eder. Biz bu memlekette doğduk, büyüdük, mücadele verdik ve bu memlekette de öleceğiz. Biz burayı bırakta gidecek başka bir yerimiz yok. Herkes başka bir yerden gelipte burada  şehre sahip olmasın. Bundan dolayı enkaz bırakıpta, sonra başkalarının üzerine çirkef laflar söylemesi, benim zoruma gitti. Sayın MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un da dediği gibi Kayserispor’a aday olarak iş adamı Sedat Kılınç da çıktı, iş adamı Hacı Ömer Okuducu da çıktı, Kayseri kültürü bunları kabul etmiyor mu? Kayseri kültürü, sadece Erol Bedir’i mi kabul etti. Millet, giderken, şeffaf başkanlığını ilan edenler, giderken, hesaplarını, kitaplarını düzgün vereceklerdi, enkaz bırakıp gitmeyeceklerdi. Bizi 3 yıl önce sayın bakanımız Mehmet Özhaseki görevi tevdi etti, ardından da ne oldu bilmiyorum, biz Kayserispor’un menfaatleri doğrultusunda çekildik. Bize yok denildi, biz de çekildik, kimsenin adından bahsetmedik, kimseye hakaret edip, laf söylemedik. Kültürü kabul etmedi demek ne demek, eğer Erol Bedir’i bu memleket kabul ediyorsa, bizi dünden kabul eder. Biz bu memlekette mücadele verdik. Başka bir yerden gelip de memleket başkalarını kabul etmedi, beni etti ayaklarını boş verecek herkes” ifadelerini kullandı.  

Külahçı, kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıya dikkat çekerek, “Hesaplarını, enkazlarını temizleyecekler, spor camiasına ve Kayseri halkına hesaplarını verecekler, gidiyorlarsa güle güle diyeceğiz, saygı duyacağız” diye konuştu.