'Korku dağları sarmış! Vatandaşı tehdit ediyorlar'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç'a, tepki gösterdi. Ünalmış, 'Şimdi baktınız ki koltuk elden gidecek, vatandaşı tehdit ediyorsunuz! Vatandaş sizin tehditlerinize boyun eğecek mi sandınız?' ifadelerini kullandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Korku dağları sarmış! Vatandaşı tehdit ediyorlar'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, bir süre önce Tomarza’da yaptığı konuşmayla gündeme gelmişti.

Olur ya yanılır da destek olursanız, sen hangi hizmeti bekleyeceksin?

Vatandaşlara ‘Ufak hesapların adamı olmayın’ diye seslenen Büyükkılıç ‘Kendi kendinizi cezalandırmak gibi bir duruma düşmeyin aman ha. Yarın bir başka yere olur ya yanılır da destek olursanız, sen hangi hizmeti bekleyeceksin? Aman ha’ sözleriyle akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. 

'Korku dağları sarmış! Vatandaşı tehdit ediyorlar'

CHP’den Büyükkılıç'a tepki

Büyükkılıç’ın bu açıklamasına CHP’den tepki geldi. CHP İl Başkan Yardımcısı Avukat Niyazi Ünalmış, ‘Vatandaş bu tehdide boyun eğmeyecek’ dedi.

Korku dağları sarmış!

Aynı zamanda aslen Tomarzalı olan Ünalmış, ‘Tomarzalılar sizin tehditlerinize boyun eğecek mi sandınız’ diye konuştu. ‘Genelde AKP Genel Başkanı, yerelde de avaneleri olmak üzere hala halkı tehdit ediyorlar’ ifadelerini kullanan Ünalmış, şunları söyledi: En son memleketim Tomarza’daki AKP mitinginde, AKP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı halkçı açıkça tehdit etmiş.Halkı kullanacakları tercihle tehdit eden AKP avanesi, Tomarza halkıyla dalga da geçmektedir. Bu zamana kadar en yüksek oy aldıkları Tomarza ilçesinde işin rengi değişince, kaybedeceklerini anlayınca, halkı tehdit etmeye başladılar. Ne oldu Memduh Bey; Tomarza’daki değişim isteği zorunuza mı gitti? Vizyonsuz Tomarza belediye başkanlarınız hakkındaki yolsuzluk iddiaları, ballı ihaleler, köy yollarına asfalt yerine yağlı boyalı yol yapmaları, olmayan köy odasına inşaat faturaları kesilmesi, yandaş firmaları ihale kanunu sınırları altında ihalelerle zenginleştirmeleri halkta yankı bulmuş ki korku dağları sarmış. Şimdi baktınız ki koltuk elden gidecek, vatandaşı tehdit ediyorsunuz!Tomarzalılar, sizin tehditlerinize boyun eğecek mi sandınız?

'Korku dağları sarmış! Vatandaşı tehdit ediyorlar'

Sizleri cepte gören zihniyetin tehditlerine asla boyun eğmeyin

Hemşerilerine de seslenen Ünalmış, ‘Değerli Tomarza halkı, kıymetli hemşerilerim! Bu avanelerin ve sizleri cepte gören zihniyetin tehditlerine asla boyun eğmeyin. Tercihinizi değişimden yana kullanın. Bunların ipliklerini daha çok pazara çıkaralım.Takdiri ve tercihi sizlere bırakıyoruz. En doğru kararı siz vereceksiniz’ dedi.