38 KENT TV 1 YAŞINDA

38 KENT TV 1 YAŞINDA
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Orta Anadolu’nun uydu televizyonu 38 Kent TV 1 yaşında.

Yayına başladığı ilk günden bugüne halkın sesi olan ve her kesimden beğeni kazanan 38 Kent TV ilkeli, tarafsız ve özgün yayın anlayışıyla yoluna devam ediyor. Kamu yararı taşıyan ve bunun yanında her daim devletinin ve milletinin yanında olan 38 Kent TV, bu uğurda kararlı yayın anlayışını sürdürmeye de devam edecek.

 38 Kent TV’nin birinci yılı nedeniyle tüm televizyon ekibi canlı yayında izleyicisiyle buluştu. Ünlü manken ve aynı zamanda oyuncu Arzu Yanardağ’da programa katılmak için geldiği Kayseri’de 38 Kent TV ailesini yalnız bırakmadı ve birinci yıla özel hazırlanan pastayı kesti.

 “DOĞRU VE TARAFSIZ YAYINCILIK SUNUYORUZ”

 38 Kent TV’nin birinci yılı nedeniyle gerçekleştirilen özel yayında konuşan Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci, amaçlarının doğru ve tarafsız yayıncılık olduğunu söyledi.

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini kaydeden Çiftci, Mehmetçiğin Afrin Harekatında da emperyalist güçlerle mücadele verdiğini hatırlatarak, “Kurulduğumuz günden bugüne ve her zaman olduğu gibi devletimizin ve milletimizin yanındayız ve bu uğurda yayıncılık anlayışımızı sürdürüyoruz” dedi.

“38 KENT TV’NİN YAYIN ANLAYIŞI ORTADA, KAYSERİ KIYMETİNİ BİLİRSE”

Çiftci, “38 Kent TV  ilgi görüyor. Terörize olmamış tüm görüşlere ekranımızı açıyoruz. Ekran nezaketi sınırları içerisinde. 38 Kent TV burada önemli bir yeri var. Bu amaçla hizmet veren kaç TV var? Biz bütün siyasi partilere takip ediyoruz. Bazen bir siyasi partinin etkinliğinde görüyoruz, sadece 38 Kent TV mikrofonu var. Bu bile bizim nasıl bir yayıncılık yaptığımızı ortaya koyuyor. Kayseri kıymetini bilirse.

 “1 YILI BAŞARIYLA GEÇİRDİK, TÜM EKİBE TEŞEKKÜRLER”

Televizyonun  ortaklarından Mehmet Özet ise yayıncılığın zor bir iş olduğunu belirterek, emek veren, destek veren herkese teşekkür etti.

Özet: şöyle konuştu: “Burada tabi ki de yayıncılık oldukça zor bir meslek olduğunu da gördük. Bu sebepten dolayı öncelikle bütün çalışan arkadaşlarımıza yeniden teşekkür ediyoruz.  Başta ortağımız genel yayın yönetmenimiz Osman Bey aynı zamanda televizyonu ayakta tutan her şeyi kendisine buradan teşekkür ediyorum. Açılıştan önceki süreç bizim için oldukça gergindi, koşturmacaydı. Çünkü zor bir sektör olarak görünüyordu. Buradan Kayseri’yi dünyaya açılan bir kapıydı burası bizim için.  Yani yerel televizyon olmakla birlikte uydu olduğumuz için dünya seyrediyordu bu sebepten dolayı buna layık olmak gerekiyordu. Bunun heyecanı vardı. Bunun hırsı vardı. Yayından 1 ay geçtikten sonra keyiflendik. Bu bir yılı çok başarıyla geçirdiğiniz için tüm ekibe teşekkür ediyoruz. Yeni gelecek yıllara başarıyla imza atacağımıza inanıyorum”

 “KENTTE TV ALANINDA TEK SESLİ HABERCİLİĞE, ÇOK SESLİ HABERCİLİĞİ EKLEDİK”

38 Kent TV Haber Müdürü Cafer Zengin de, yaptıkları habercilikle kısa sürede dikkat çektiklerini belirterek, “Kentte televizyon anlamında bir süre devam eden tek sesli haberciliğe, çok sesli haberciliği ekledik. Önemli bir eksikliği tamamladık. Artık bu şehirde herkes 38 Kent TV aracılığıyla derdini yetkililere ulaştırabiliyor, sorunlarına çözüm bulabilmek için seslerini duyurabiliyorlar. Bu nedenle 38 Kent TV’ye ve Kayseri Olay Gazetesi’ne sahip çıkılmalı. Eğer sahip çıkılırsa, bu kurumlar yaşar ve her kesim sesini duyurabilir” dedi.

Diğer yandan 38 Kent TV’nin 1’inci yılına özel gerçekleştirilen canlı yayında Haber Merkezi, Reji, Canlı Yayın ekibi, programcılar ve diğer çalışan emekçiler de görüş ve düşüncelerini izleyicilerle paylaştı.

Konuşmacılar, 38 Kent TV’nin Kayseri’de ve Orta Anadolu’ da özgür, tarafsız ve objektif yayıncılık anlayışıyla önemli bir eksikliği giderdiğini belirtti.

Haber: Emre POLAT