Seçimi kazananlar, kaybedeni destekleyen Ersoy'u ziyaret etti

Seçimi kazananlar,  kaybedeni destekleyen Ersoy'u ziyaret etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda hafta sonu tamamlanan genel kurulun yankıları sürüyor. 4 grubun yönetime aday olduğu genel kurulda, yarışı Ali Yedikaya' nın öncülük ettiği grup önde tamamlandı. Yedikaya liderliğindeki Meslekte Kayseri Grubu yönetimde, Süleyman Şahin'in liderlik ettiği Vizyon Meslek Grubuna karşı 5-2 üstünlük sağladı. Yedikaya ve ekibi 710 oy alırken Şahin ve ekibi ise 305 oy aldı.

Bu durum kulislerde 'MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kaybetti' yorumlarını beraberinde getirdi. Zira Ersoy, Olay Türk TV'de katıldığı Sansürsüz Ramazan Özel  programında Süleyman Şahin ve ekibine destek verdiğini açıkça beyan etti. Ersoy, aynı zamanda Şahin ve beraberindekilerle kahvaltıda da bir araya gelerek, kamuoyuna poz verdi.

Yaşanan bu yöndeki gelişmenin ardından seçimi kazanan Ali Yedikaya ve ekibi Ankara’ya giderek, Milletvekili Ersoy’u Meclis’teki odasında ziyaret etti.Ziyarete ilişkin paylaşım yapan Ersoy, “Kayseri Mali Müşavirler Odası Başkanı seçilen Ali Yedikaya Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri Baki Gümüşoluk ve Adnan Uslular’ı Meclisteki makamımızda misafir ettik, nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor,başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“SÖZ ALDIK”

Yedikaya ve beraberindekiler AK Parti Milletvekili Taner Yıldız’ı da ziyaret ederek, şu paylaşımı yaptı, “Sayın bakanımız Taner Yıldız ile Kayseri Milletvekili plan ve bütçe komisyonu üyesi Mustafa Baki Ersoy vekilimiz ile mesleki sorunlarımız ve ileriki dönemlerde yapacağımız çalışmalar ve işyeri ofisim projemiz için destek sözü aldık. Kendilerine mesleğimize ve meslektaşlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz”

 

Haber. Cafer ZENGİN