Kayserispor yönetimi gelirlere temlik koydu mu?

Kayserispor yönetimi gelirlere temlik koydu mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Olağanüstü Genel Kurul kararı alan İstikbal Mobilya Kayserispor’da olağanüstü gelişmeler yaşanıyor.

Erol Bedir Başkanlığı’ndaki mevcut yönetimin kulübün alacaklarına 16 Milyon TL temlik koyduğu ileri sürüldü. 20 Haziran’da olağanüstü toplanan yönetimin, 21 Haziran’da ise, 3. Notere temlik koyduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Başkan Erol Bedir’in, notere gidip, 13.5 Milyon TL, yönetim kurulundan ise 2.5 Milyon TL temlik konulduğu iddiaları doğru mu?

Başkan ve Yönetim Kurulu Kayserispor’u mu kurtarmak istiyor, yoksa kendi paralarını mı?

Merak edilen bu soruların cevabını başkan Erol Bedir Kayseri Olay Gazetesine açıkladı. 2.5 yıl önce “Görev bana tevdi edildi” diyerek başkanlık koltuğuna geçen ve 3 sezondur takımı kümede bırakmayı başaran Erol Bedir, spor servisimize iddialar hakkında açıklık getirdi.

Şu an Kayserispor’un çok zor bir süreçten geçtiğine vurgu yapan başkan Bedir, “Bu iddialar gerçekten de çok komik. Mevcut yönetimden bir çok arkadaşımız bir miktar para verdi. Verdikleri paraları da ya temlik yoluyla ya da senet yoluyla alacaklar, bundan normal bir şey yok. Kayserispor’a para veren arkadaşlarımıza biz kefil olduk. Senet verdiğiniz zaman ertesi gün gider tahsil edebilirsiniz, ama temlik koyduğunuz zaman alacaklılar sırasına girer zamanınızı beklersiniz, bu yaklaşık 2.5 yıl gibi bir zamanınızı alır. Biz kefil olduğumuz arkadaşlarımıza paralarını Haziran ayında vereceğiz dedik, ama veremedik, ama borcu da kendi üzerimize kabullendik” diye konuştu.

Temlik konulmasının normal bir durum olduğunun altını çizen Başkan Bedir, “Eğer bu arkadaşlarımız devam etmeyeceklerse paralarını istemeleri kadar normal bir durum yok. Ama, yönetim olarak devam edilirse zaten problem yok. Keşke, her alacaklı temlik koysa da sıraya girse. Çünkü; bugün 1 verirse, ben 3 yıl sonra 5 vermeye bile razıyım. Kayserispor, çor zorlu bir süreçten geçiyor. Bu gibi iddialar yerine keşke Kayserispor ne olacak diye uğraşılsa. Kayserispor için ne yapılabilir çabalansa ve araştırılsa” diyerek konuşmasını tamamladı. HABER: HAKAN ÇİFTCİ