Kayserispor transfer şampiyonu oldu

Kayserispor transfer şampiyonu oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor, Süper Ligin transfer şampiyonu oldu. Ligin ilk yarısında hem yönetim, hem teknik heyet, hem de futbolcu problemi çekerek, 12 puanla düşme hattında yer alan Sarı-Kırmızılılar, başkan Erol Bedir’in gelmesiyle, ayağa kalktı.

Bedir, önce genel menajer olarak Reşat Çağan’ı, ardından teknik direktör olarak Sergen Yalçın’ı, Kayserispor’a kazandırarak, “Ligde kalacağız” mesajı verdi.

Geçmişten olan borçların ödenmesiyle transferin önüne açan başkan Bedir, önce sonrasında kardeşi Naci Bedir’i görevlendirerek, dış transferde kolları sıvadı. 12 milyon TL ödeyerek transfer yasağını kaldıran başkan Bedir, Nakoulma ve Mijailoviç dışında iç transferde kadroyu koruyarak,  8 futbolcu daha alarak takımı kuvvetlendirdi.

Ligde kalmak adına Douglas Ferreira, Hakan Aslantaş, Adewole Raheem Lawal, Güray Vural, Rajko Rotman, Efe Özaslan, Erkan Kaş’ı kadrosuna katan başkan Bedir, son olarak da Porto’dan Silverstre Varela‘yı transfer etti. Welliton ile problem yaşayan Sarı-Kırmızılıların biri forvet, bir de orta saha oyuncusu alarak, transfere son noktayı koyacak.

Bedir kardeşler, gece gündüz çalışarak; kaos içinde bulunan Kayserispor'u düzlüğe çıkardı ve büyük taktir topladı.

Haber: HAKAN ÇİFTCİ