Kayserispor 8 futbolcuya lisans çıkaramadı

Kayserispor 8 futbolcuya lisans çıkaramadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hes Kablo Kayserispor, Oleksandr Kucher engeline takıldı.Sarı-Kırmızılılar, yeni transferlerine lisans çıkaramadı.
Kayserispor, Bilal Başacıkoğlu'nun alacaklarından dolayı Hollanda’nın Feyenoord kulübüne 600 bin Euro yapayı zamanında yatırdı. Bu ödeme ile açılan tahta, Oleksandr Kucher 'den dolayı yeniden kapandı. Başkan Berna Gözbaşı, hesapta olmayan bu yasağı çözdü, fakat ödemenin maçtan 24 saat önce önce  gerçekleştirilemediğinden dolayı Yaw Ackah, Daniel Avramovski, Dimitrios Kolovetsios, İlhan Depe, Harrison Manzala, Joseph Attamah, Muğdat Çelik ve Aaron Justin Lennon ilk hafta forma giyemeyecek.

Son dakika gelişen bu olay sonrası Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, transfer yasağının kalktığının müjdesini vererek, tüm dosyaların kapandığını söyledi ve gelecekte ceza gelme ihtimalini de göz önünde bulundurduklarını kaydetti. Mücadelenin devam ettiğini kaydeden başkan Gözbaşı, “Halen tüm gücümüzle son ana kadar mücadele ediyoruz. Söz konusu bedellerin hepsi, hatta bazı dosyalarda cezaya konu olmadan fazlası da ödendi, tüm dosya kapandı” ifadelerini kullandı.

Böylelikle son yapılan 8 yeni transfer, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Önümüzdeki hafta ise, yeni trasnferler oynayabilecek