Kayserili ünlü oyuncu ateş püskürdü

Birbirinden başarılı projelerde yer alan Kayserili ünlü oyuncu Murat Ünalmış, takipçisine ateş püskürdü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayserili ünlü oyuncu ateş püskürdü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yer Gök Aşk, Sevda Kuşun Kanadında, Gülcemal gibi dizilerdeki performansıyla adından sıkça söz ettiren Kayserili ünlü oyuncu Murat Ünalmış, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum adına eve getirilen seçim torbasını çöpe atmış ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

Kayserili ünlü oyuncu ateş püskürdü

Ünalmış’ın bu paylaşımı kısa sürede ses getirirken, kimileri destekledi kimileri ise eleştirdi. Eleştirilerin hedefi olan Ünalmış sessizliğini bozdu. 

Seçim torbasını “Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına çöpleri asmışlar!” çöpe atan Ünalmış’ın bir takipçisi “İş istiyor diye yorumladım” yorumunu yaptı. Ünalmış, bu yoruma sessiz kalmayarak adeta ateş püskürdü. 

Kayserili ünlü oyuncu ateş püskürdü

“Herkesin kendin gibi sandın herhalde” diyerek sözlerine başlayan Ünalmış açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Hayatımda taraf fark etmeksizin kimseye yaltaklanmadım, kimseden bir çıkar gözetmedim çok şükür. Bugüne kadar yaptığım işleri de birileri bana lütfetmedi. Kendi yeteneğimle ve çalışmamla yaptım. Siyasi olarak hiçbir partiyi desteklemediğimi beni tanıyanlar çok iyi bilir. Türkiye’de siyasi ve ahlaki çöküş olduğunu düşünüyorum evet. Bunu söyleyen ne ilk kişiyim ne de sonuncusu olacağım. Çevreye verdikleri kirlilik yetmezmiş gibi bir de kapımıza hediye adı altında bıraktıkları şeyi çöpe attığım tepki videosunu siyasi bir yere çekmeye çalışanlara da acıyorum.”

Kayserili ünlü oyuncu ateş püskürdü