Kayseri'de yılın öğretmenini seçtiler...

'Sendikacılığın kitabını yazdı'

Kayseri'de yılın öğretmenini seçtiler...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yaptığı sendikal eylemler ve açıklamalarıyla bir döneme damgasını vuran ve geçtiğimiz günlerde yapılan seçimin ardından 19 yıl sonra Türk Eğitim Sen 2 Nolu Şube Başkanlığına veda eden Ali İhsan Öztürk, yılın öğretmeni seçildi. 
Öğretmenler Günü nedeniyle Kayseri Bölge Anadolu Bilirkişiler Derneği yönetim kurulu, 2021  yılının öğretmeni olarak Ali İhsan Öztürk'ü seçti.
ATATÜRK'LÜ MESAJ
Öztürk'e, günün anısına plaketi Dernek Başkanı Davut Demirkıran verdi. Öztürk de dernek yönetimine teşekkür etti. Öztürk, "Yılın Öğretmeni...Bizleri Yılın Öğretmeni seçen Kayseri Bölge Anadolu  Bilirkişiler Derneği Başkanı Sayın Davut Demirkıran ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz... 'Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen, kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.' 
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk
Layık gördüğünüz için teşekkürler..." ifadelerini kullandı.
" SENDİKACILIĞIN KİTABINI YAZDIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ" 
Dernek Başkanı Demirkıran ise şu ifadeleri kullandı: Kayseri Bölge Anadolu Bilirkişiler Derneği başkanı ve yönetim kurulu olarak, "2021 yılının Öğretmeni" Sayın Ali İhsan Öztürk seçilmiştir. Hocama Türk Dünyasının  gençlerine hizmetleri ve Sendikacinin kitabını yazdığı için teşekkür ederiz.