Kayseri'de el kol ile hareket çektirmeyiz…

AK Parti adına açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı Ramazan Bedir, Kayseri'ye gelmeye hazırlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na böyle seslendi…

Kayseri'de el kol  ile hareket çektirmeyiz…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Avukat Ramazan Bedir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri’ye gelişiyle ilgili basın açıklaması yaptı.

AK Parti İl Başkanlığı adına açıklama yapan Bedir, “Kemal bey, Peşinen söyleyelim size Kayseri’de el kol  ile hareket çektirmeyiz.. Denk durun…” ifadelerini kullandı.

Bedir’in açıklaması şöyle:

“CHP’li belediye başkanları ve Örgütlerinin genel başkanı Kemal bey, örnek belediyeciliğin doğduğu topraklara, Kayserimize gelecekmiş..

Anlaşılan model belediyeciliğin nasıl  yapıldığını yerinde görmek istemişler.. Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp derler.. Niyetiniz öğrenmek ise ! bu kadim topraklardan çok şey öğrenirsiniz.. Şayet yalan söylemeye birde edep dışı davranışta bulunmaya geliyorsanız.! Dersinizi alır gidersiniz.. Kemal bey, Peşinen söyleyelim size Kayseri’de el kol  ile hareket çektirmeyiz.. Denk durun.. bu tarzınız, biliyoruz.. Özel hayatınızda size yakışan  bir davranış modeli onu da öğrettiniz..  ama Kayseri buna müsaade etmez.. Belediyeciliğin ete kemiğe büründüğü yer olan Kayseri de belediye çalıştayı yapmanız isabetli olmuş.. Belediyecilik Kayseri’de öğrenilir.. Mesela ,ağzınızda sakız yaptığınız ama bir

Türlü beceremediğiniz Sosyal belediyeciliği 27 yıl önce uygulamaya başladığımızı göreceksiniz. 

Sizlere bir hediyemizde var ! 200 CHP’li belediye başkanınıza rehberlik etmesi için 30 sene öncesi  CHP yönetiminde ki Kayseri Belediyemizin acınası hali ile CHP sonrası halini  hem görseller hemde rakamlar ile anlatan kitapçığı teslim edeceğiz..Kemal Bey, Önerimiz Kayseri de Semtleri gezin sağlık ocakları kurarak ücretsiz muayene ve ilaç imkanı oluşturduğumuzu, Sayısı Binlerce olan park ve bahçelerimizi, Türkiye’ye örnek olacak şekilde imar ettiğimizi, kaçak yapılaşmaya göz yumarak değil, göz açtırmayarak yani ‘gecekondu önleme bölgesi’ uygulaması ile Türkiye de ilk olan bir uygulamayı hayata geçirdiğimizi, CHP’li Bir belediyede isterseniz ismini de veririz milyarlarca lira belediye bütçesinden para harcayarak bir barajı dahi tamamlayamadığını düşündüğümüzde, Belediye bütçesinden tek kuruş çıkmadan inşa ettiğimiz Yamula Barajı ile karasal iklimin hakim olduğu şehre 70 kilometre uzunluğunda adeta bir deniz getirdiğimizi,yerinde giderek görün.. benzer yatırımların başka belediyelerde milyar dolarlık rakamlarla ve belediye bütçelerini uzun yıllar ipotek altına alarak yapıldığını da hatırlatmak isteriz.. Hatta az yukarıda değindiğimiz gibi  milyarlarca lira belediye bütçesinden para harcamasına rağmen bir barajı dahi bitiremeyen CHP’li belediyeyi de çalıştayınızda açıklayın, Hatta,baraj nasıl yapılırmış birlikte yerinde fizibilite edin deriz..

Kemal bey, bu kadim topraklara cümle belediye başkanlarınızla gelmişken boş boş oturup yalan söylemek yerine mesela Türkiyenin en ucuz atık su arıtma tesisini, uluslararası ödül alan Raylı sistemimizi ve güzergahını gezebilirsiniz.. Sonra Türkiye’nin en planlı ve modern tesisi olan mülkiyeti belediyemize ait Erciyes Kış sporları kayak merkezimizi gezebilir, hatta Kayak yapabilisiniz.. Aman! Kemal bey Erciyes burası malum yüksekten  düşmemek için de dikkat edin..! Gelmişken UEFA standartlarında  33 Bin kişilik stadyum, 10 bin kişilik spor ve kongre merkezimizi, olimpik havuzlar ve sosyal tesislerimizi de es geçmeyin  deriz! Sonuçta, çok atıpta yalan söylemek yerine gezdiğinizde belki vicdana gelir, bak adamlar yapmış dersiniz..! Belediye başkanlarınızada  tüm Türkiye de kabul görmüş ‘Haseki Modeli Belediyeciliği’ bizzat göstermiş ve tanıtmış olursunuz.. Kötü mü olur buyurun gelin.. bizden tavsiye... Görmeden  gitmeyin.. Çok atıp tutmayın.. Elinize, Belinize ve dilinize hakim olun.. Yer Kayseri, zaman bu zaman, Fırsat bu fırsat Kayseri’yi bizzat yerinde gezin, BELEDİYECİLİĞİ YERİNDE ÖĞRENİN... “Haseki modeli Belediyecilik” unutmayın!!!

Av.Ramazan BEDİR

Ak Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı”