Karayolları çalışanı insanlık ölmemiş dedirtti!

Karayolları çalışanı insanlık ölmemiş dedirtti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü 67. Nevşehir Şube Şefliğinde çalışan Semih Çevirme, yol çalışması esnasında bulduğu içi para dolu çantayı (11 bin 490 Avro ve 2 bin 100 Lira) sahibine teslim etti.

Semih Çevirme  olayı şöyle anlattı; " Yolda çantayı fark ettim ve ekip başı Çağrı Çevirme ’ye götürdüm, birlikte jandarmayı aradık. Jandarma bizi karakola götürdü, çanta içerisinde bulunan nüfus cüzdanından Nevşehir iline bağlı Gülşehir Eğri kuyu köyünden biri olduğu tespit edildi. Köyün muhtarı ile irtibata geçildi ve çantanın sahibine ulaşılarak paralar teslim edildi.” dedi. 

“Ben insanlık görevimi yaptım. Böyle yetiştirildim, böyle de kalacağım.” diyen Çevirme bu örnek davranışı ekip olarak yaptıklarını söyledi.

Bölge Müdürü  Ahmet Turan Gülhaş ise , yaptığı açıklamada sergilenen tutumun herkese örnek olması gerektiğini, bünyelerinde böyle bir personel çalıştığı için onur duyduğunu söyledi. Gülhaş, "Bölge Müdürlüğümüzde çalışan personelimizin kişilik sahibi ve maneviyatına önem vermesi bizi gururlandırdı böyle duyarlı hareketleri görünce daha da mutlu oluyoruz. “dedi.