Karaoğlu: MHPli Meclis üyeleri bunu nasıl kabullendi?

Karaoğlu: MHPli Meclis üyeleri bunu nasıl kabullendi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP'de 31 Mart seçimlerinde Melikgazi Belediye Başkan adayı olan Dr. Sema Karaoğlu, CHP Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Halil Yağmur'un, "Belediye tabelasına TC eklensin" önerisine "Maliyeti arttırır" yönünde cevap veren Başkan Mustafa Palancıoğlu'na tepki gösterdi. Karaoğlu, MHP'li meclis üyelerinin sessiz kalmasına da dikkat çekti. Palancıoğlu'nun yaptığı açıklamayı "Talihsizlik" olarak değerlendiren Karaoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

31 Mart Belediye seçimlerinde gerçekten severek, isteyerek ve inanarak maddi manevi çok emek harcadım. Bu emekler sonucu 7 meclis üyesinin Melikgazi Belediyesine girmesine katkı sundum sanıyorum. 
CHP Melikgazi Belediyesi  Meclis Grubumuz Melikgazi Belediyesinde  TC yazısının yeniden asılma önergesini verdi ya, bugün bu meclis üyeleri Türkiye Cumhuriyetinin değerlerine sahip çıkmak için mücadele ediyor ya,  maddi manevi emeklerimin boşa gitmediğinin göstergesidir, helal olsun emeklerim Millet ittifakına, partime..Meclis üyelerimizi kutluyorum. Melikgazi Belediye Başkanı Sayın Palancıoğlu’nun verdiği talihsiz cevabı, MHP li meclis üyeleri nasıl kabullendi onu da anlamakta çok zorlanıyorum. 
Mesaide olacağım için konu ile ilgili partimiz tarafından yapılacak basın açıklamasına katılamayacağım. Yüreğim orda olacak. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak, T.C de devletin kurumların başında yazılı olacaktır.