İYİ Partili Yücel`den katmerli doğalgaz ve elektrik faturası tepkisi

İYİ Partili Yücel`den katmerli doğalgaz ve elektrik faturası tepkisi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı  zamanda partisinin Grup Başkanvekili Kazım Yücel, esnafa ve samayiciye destek çağrısı yaptı. 
Açıklamasında, "Bir kez daha uyarıyoruz, yapmayın" çağrısı yapan Yücel,  "Bu esnaf bu sanayici bize lazım,  işçi istihdam ediyor, devletine güveniyor. Hükümetin söylemlerine göre şu sıkıntılı günlerde zor şartlarda ayakta kalmaya çalışıyor...Dogalgazda, sayaç okunmayacak deniliyor, okunmayınca nasıl fatura ediliyor? Son üç ayın ortalamasını 4. aya fatura olarak kesiyor. Yani kışın ısınmak için dogal gazı fazla kullandığı ay ortalaması kadar, hiç işyerlerini açamayan sanayici ve esnafa bu ayda katmerli dogalgaz faturası okunmadan kesiyor. Şaka gibi demi? Borcu içerideki depozitosunu da aşıyorsa doğalgazı keseriz demiyor, nerdeyse sökeriz sayacı edasındalar...Ayrıca Elektrik şirketi ne yapıyor dersiniz? Geçmiş 3 ay ortalamasi felan yok. Sayaca bakıyor, yazıyor da yazıyor. Hem de TEFE-TÜFE farkını kw tüketımine yansıtıyor..
Vatandaş ne alaka kardeşim diyor..
Sayaç okuyan eleman bunalmış. 
Ödeyeceksiniz yoksa keseriz diyor. Bakın biz anladıö da ya siz? Ya sizler sayın Cumhurbaşkanının açiklamasını duymadınız ya da işinize gelmiyor...Kesemezsiniz. Alamazsınız da, kesemezsiniz. 
Doğalgaz, elektirik ve su faturası kadar evlere maske gönderseniz olmaz mı?
Yok mu Kayseri'de esnafa, sanayiciye destek olacak kimse?