İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Özhaseki'yi hedef aldı!

Nevşehir Belediye Başkanı iken bir anda sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, görevinden istifa eden Rasim Arı ile ilgili dikkat çeken iddialar: Rasim Arı önceki 15 yılda çalınan 500 milyonumuzu ve Nevşehirlilerin hakkını savunduğu için baskıya, zulme uğramıştır.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Özhaseki'yi hedef aldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, Rasim Arı'nın Belediye Başkanlığından istifa etmesinin ardından yaptığı açıklamada AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’yi hedef aldı.

NEVŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ BUGÜN YENİ BAŞKANI SEÇİYOR

Nevşehir Belediye Meclisi' nin bugün yeni Başkanı seçeceğine dikkat çeken İYİ Partili Başkan Ay, "Malumun ilanı. 4 Şubat perşembe günü Nevşehir Belediye meclisi toplanarak Özhaseki'nin belirlediği yeni belediye başkanımızı seçmiş olacaklar. İşte size 'İleri Demokras' den bir kesit." dedi. 

'BASKIYA VE ZULME UĞRAMIŞTIR'

Belediye Meclis üyelerine de seslenen Ay, "Ey belediye meclis üyeleri, bunu nasıl sindireceksiniz? Ey belediye meclis üyeleri, Rasim Arı'ya yapılan siyasi linç ve zulüm vicdanınızı sızlatmıyor mu? Ey Rasim Arı'yı oy vererek seçen Ak Partililer, Rasim Arı önceki 15 yılda çalınan 500 milyonumuzu ve Nevşehirlilerin hakkını savunduğu için baskıya, zulme uğramıştır. Ak Partiye oy vermeye devam mı?"