Hangi FETÖ kararları iç sızlatıyor?

Hangi FETÖ kararları iç sızlatıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’in, FETÖ davaları ile ilgili çıkışı  yankı uyandırdı. Özdemir, geçtiğimiz aylarda FETÖ tartışmalarının en fazla yaşandığı Ticaret  Odası’nda, “FETÖ yargı kararlarından bazılarını yadırgıyoruz” dikkat çekti. Özdemir’in,  “İç sızlatıyor, yadırgıyorum” dediği yargı kararlarının hangisi olduğu ise merak konusu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, FETÖ davaları konusunda çarpıcı  bir açıklama yaptı. FETÖ konusunda bir dönem sert tartışmaların ve olayların yaşandığı Ticaret Odası’nın Meclisi’nde konuşan Özdemir, Kayseri’de görülen FETÖ davalarına atıfta bulunarak, “Bazı yargı kararları gerçekten iç sızlatıcı bir yerde” dedi. Özdemir, ayrıca Kayseri'de verilmiş kimi yargı kararlarına saygı duyuyoruz, ancak bazı kararları da yadırgadığımızı da ifade etmek istedim" diye konuştu.

Özdemir, "15 Temmuz'dan bu yana bayağı süre geçti. Önemli mücadele verildi. FETÖ'nün unsurları yani devletin içine sızmış unsurları temizlendi. Kayseri'ye baktığımızda da özellikle son zamanlarda verilmiş olan bazı yargı kararları gerçekten iç sızlatıcı bir yerde. Kimi delil yetersizliği diyor. Oysa müspet delilerin ortada olduğu emniyet müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalarla meydanda. Bu anlamda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi en başından beri FETÖ'yle açık bir mücadele içine girmiş ve Türkiye'de bu tehdidin ne olduğunu sayın Genel Başkanımız uzun yıllar öncesinde söylemişti. MHP, bunu ifade eden çok açık bir siyasi partidir. Bu anlamda Kayseri'de verilmiş bulunan kimi yargı kararlarına saygı duyuyoruz, ancak gerçekten bazı yargı kararlarını yadırgadığımızı da ifade etmek istedim" diye konuştu. Özdemir’in bu yöndeki çıkışı kentte  tartışılırken, MHP’li vekilin hangi yargı kararlarını kast ettiği ise merak konusu oldu.