Gazeteci Azim Deniz ve İş İnsanı Sedat Kılınç'a saldırı!

TV yayını öncesinde saldırıya uğradılar...

Gazeteci Azim Deniz ve İş İnsanı Sedat Kılınç'a saldırı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Milletvekili Baki Ersoy'un disipline gönderilmesi, sonrasında partiden istifa eden ve ekonomiye yönelik eleştirileri ile de dikkat çeken Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç ile Gazeteci Azim Deniz saldırıya uğradı. 

Deniz Postası TV Genel Yayın Yönetmeni Azim Deniz, Ramazan programı için davet ettiği Sedat Kılınç’la yayına hazırlanırken, stüdyoyu, bir grubun bastığını söyledi. Grup Gazeteci Azim Deniz’i ve iş insanı Sedat Kılınç’ı darp etti.

Sedat Kılınç, konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında “Değerli dostlar, ben iyiyim televizyon programı öncesi 100 kişiye yakın bir grup tarafından saldırıya uğradım. Ben iyiyim, hastahanede tedavi altındayım. Hastaneye gelen ülkemin her köşesinden arayan soran destek veren tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Kaçırıldığım ve sürüklendiğim haberi doğru değildir. Ben ülkem, vatanım için ölmeye de hazırım” dedi.

Gazeteci Azim Deniz ise yaptığı açıklamada, “Şu anda Deniz Postası TV'de canlı yayında olacaktık. Burada iş insanı ve Kocasinan Meclis Üyesi Sedat Kılınç'ı burada misafir edecektik. Ülkü ocaklarına ait yaklaşık 50 kişilik grup Deniz Postası TV'yi bastılar. Televizyon stüdyomuzun içerisinde beni darp ettiler. Sedat Kılınç'ı çok şiddetli bir şekilde darp ettiler ve Sedat Kılınç'ı kaçırdılar buradan. Stüdyodan adam kaçırdılar" dedi.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINDALAR
İkili saldırının ardından farklı hastanelerde tedavi altına alındı. 
Diğer yandan olay sonrası geniş çaplı soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.