Galatasaray ile dev randevu

Galatasaray ile dev randevu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ligde ve kupada fırtına gibi esen Kayserispor,  yarın konuk olacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ligde son olarak Fenerbahçe’yi 4-1 mağlup ederek muhteşem bir çıkış gerçekleştiren Sarı-Kırmızılılar, aynı başarıyı Cimbom karşısında da almayı hedefliyor.

Teknik patron Sergen Yalçın yönetiminde iyi bir hafta geçiren Kayserispor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Sakatlığı geçen Douglas'ın riske edilmeyip, dinlendirileceği öğrenilirken; Afrika Kupası’ndan oyuncuların dönmesiyle birlikte ilk kez tam kadro çalışan Sarı-Kırmızılılarda yüzler gülüyor.

Şu ana kadar 41 kez karşılaşan iki takım arasında Galatasaray'ın, üstünlüğü dikkatlerden kaçmıyor.

Kayserispor, 41 maçta renktaşına sadece 2 kez galip gelirken, 25 kez yenilgi gördü. Geride kalan 14 karşılaşmada beraberlik ile sonuçlandı. Kayserispor, Galatasaray ağlarını 29 kez havalandırırken, kalesinde ise, 87 gole engel olamadı.

Sergen Yalçın yönetiminde galibiyet hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray'ı da yenerek, başarının tesadüf olmadığını göstermek istiyor. ligin ilk yarısında Kayseri'de oynanan müsabaka 1-1 bitmişti.  

12 Şubat Pazar günü Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Galatasaray – Kayserispor maçı saat 19:00’da start alacak. Zorlu doksan dakikayı Hüseyin Göçek yönetecek.