Erciyes Anadolu Holding CEO Ertekin'i üzen olay!

Erciyes Anadolu Holding CEO Ertekin'i üzen olay!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor  ile ilgili tartışmalarda isimlerinin geçmesinden dolayı üzüldüklerini söyledi.

"KAYSERİSPOR'UN SÖZLEŞMEYİ İPTAL HAKKI VAR"

CEO Ertekin, “Kayserispor üzerinden holdingimizin ismini de geçirerek yapılan tartışmaları üzülerek izliyoruz. Ne 3 yıl önce sayın Erol Bedir, ne de bugün sayın Berna Gözbaşı sponsorluk rakamlarını belirlemiştir. Rakamları her iki sözleşmede o günkü imkanlarımız doğrultusunda biz belirledik. Rakamlar yüksekse bir başkanın başarısı, düşükse diğer başkanın başarısızlığı değildir. Holding iki sözleşmede de o günün şartlarında verebileceği en üst rakamı vermiştir. Kayserisporun iki sözleşmede de daha iyi fiyat veren biri çıkarsa, sözleşmeyi iptal hakkı vardır." dedi.

"3 SENEDİR TÜM YÜKÜ SEVE SEVE ÇEKEN BİR HOLDİNGİZ..."

Polemiklerin içinde yer almak istemediklerini kaydeden Ertekin, şunları söyledi: Kayserispor’a yardım eden şirket sayısının 3’ü geçmediği bir dönemde klübün 3 senedir tüm yükünü seve isteye çeken bir holdingi polemiklerin içine çekmeye çalışmayı doğru bulmuyorum. Biz şehrin gözbebeği Kayserispor’a destek olduk. Erol Bedir’e ya da Berna Gözbaşı’ya değil..