EMO Kayseri Temsilciliği açıldı!

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Kayseri Temsilciliği'nin yeni hizmet yeri, törenle açıldı. Törende yapılan konuşmalarda, yeni hizmet yerinin EMO'nun örgütlü yapısı ile emek ve demokrasi mücadelesini güçlendireceği vurgulandı.

EMO Kayseri Temsilciliği açıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

EMO Kayseri Temsilciliği`nin Melikgazi ilçesi Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi`nde bulunan iş merkezindeki yeni hizmet yeri düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine; EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Filiz, Yönetim Kurulu Yazmanı Can İncebıyık, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özdağ, Seyfettin Atar, EMO Denetleme Kurulu Başkanı Suat Yılmaz, Yazman İbrahim Aksöz, Üye Hüseyin Ekrem Pazarlı, Bekir Dursun, Osman Alkan, EMO Ankara Şube Başkanı Kardelen Kamişli, Başkan Yardımcısı Özgür Karagülle, Sayman Mustafa Mumcu, Şube Denetleme Kurulu Üyeleri, Kayseri İl Temsilcisi Özgür Çakıcı, üyeler ve davetliler katıldı.
Kayseri İl Temsilcisi Özgür Çakıcı, açılışta yaptığı konuşmada genç mühendislerin pratik eğitim almalarını sağlayan bir eğitim salonlarına kavuştuğunu belirterek, "Yeni yerimizde meslekte tecrübesi az olan arkadaşlarımızın burada eğitimlerini vermek istiyoruz. Daha fazla kişiyi ağırlayabileceğimiz, daha ferah bir ortama geçtik. Elektrik mühendisliğimizin hak ettiği değeri görmesini hedefliyoruz" dedi. 
“ONLARIN BİZE BIRAKTIĞI YOLDA İLERLİYORUZ”
Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kardelen Kamişli de, Ankara Şube olarak tüm etkinliklerin temsilciliklerle birlikte planlanarak gerçekleştirildiğini belirterek, Kayseri Temsilciliği ve tüm ilçe temsilciliklerine teşekkür etti. Konuşmasında 16 Ekim 2021 tarihinde hayatını kaybeden EMO Üyesi TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Ataç`ı ve 15 Temmuz 2020 tarihinde yaşamını yitiren EMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Necati İpek`i anan Kamişli, "Ataç ve İpek`in bize bıraktığı hoşgörü mirasıyla yolumuza devam ediyor;  onların bize bıraktığı yolda ilerliyoruz" diye konuştu. EMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şaban Filiz açılışta yaptığı konuşmada projenin yaşama geçmesinde emeği bulanan temsilcilik yöneticilerine ve katkı yapan üyelere teşekkür etti. Üyelerin daha iyi hizmet alması adına yeni temsilcilik yerinin açılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Diğer yandan açılış konuşmalarının ardından mesleğinde 50 ve 40 yılını dolduran üyelere plaketleri, 25 yılını dolduran üyelere ise belgeleri verildi.