Elitaş'tan telefonda seçim çalışması!

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, telefonda Kayseri'de seçim çalışması yaptı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Elitaş'tan telefonda seçim çalışması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de seçim çalışmasına katıldı. Talas Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesi kapsamında Mevlana Mahallesi’nde yenilen Menekşe Sitesi için temel atma töreni sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın konuşması sırasında Büyükkılıç’ın danışmanı kendisine telefonu uzattı. Başkan Büyükkılıç’ın “Sayın Bakanım…” diyerek açtığı telefonun diğer ucunda Elitaş vardı. Büyükkılıç, telefonun sesini dışa vererek, Elitaş’ın vatandaşlara hitap etmesini sağladı. “Bugün tesadüf oldu. Sayın Büyükşehir Belediye başkanımızı arayınca Talas'ta kentsel dönüşümle ilgili bir temel atma törenindeymişsiniz. Tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” diyerek söze başlayan Elitaş, ‘İnşallah en yakın zamanda temeli atılan binalarımız, hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edilecektir.
Perşembe günü Sayın Cumhurbaşkanımız Kayseri'yi teşrif edecekler. Biliyorsunuz 31 Mart seçimleri çok önemli seçim. Bundan sonraki 4 yıl seçimsiz geçen bir süre. Bu dört yıllık süre içerisinde de hükümetin icraatlarını yapabilmesi için, güçlü bir hükümet ortaya çıkarabilmemiz için 31 Mart seçimlerinde büyükşehir belediye başkanlığımız başta olmak üzere 16 ilçemizin ve büyükşehirin tamamını Cumhur ittifakına, değerli hemşerilerimizin oy vereceğine inanıyorum. Allah yar ve Yardımcımız olsun.’ diye konuştu.