Dikkat! Ölüm tehlikesi var, ama....

Kayseri'de duyarlı bir vatandaş, Kayseri Gaza ait parkın içinde çimlerin sulandığını ve bu suların elektrik trafosu üstüne olduğunu belirterek ölüm tehlikesine dikkat çekti. Detaylar Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Dikkat! Ölüm tehlikesi var, ama....

Kayseri Gaz'ın önünde bulunan bahçede çimlerin sulanması sırasında ortaya çıkan tehlike, vatandaşın dikkatinden kaçmadı.

Su fıskiyesinin parkın içinde bulunan elektrik trafosuna gelmesine duyarlı bir vatandaş tepki gösterdi. Vatandaş, cep telefonuyla elektrik trafosuna su gelmesinin ölüm tehlikesine neden olabilecek bir durum olduğunun altını çizerek, yetkililere seslendi. Kayseri Gaz önündeki parkta çimlerin sulanması için kullanılan sulama sistemi, elektrik trafosuna geliyor. Bu durum, birçok kişi tarafından fark edildi.

Dikkat! Ölüm tehlikesi var, ama....

Vatandaş, parkın güvenliği konusunda uyarılarda bulundu. Duyarlı bir vatanday, cep telefonuyla tehlikeye dikkat çekerek, 'Bu durum oldukça tehlikeli. Hem çocuklar hem yetişkinler hem de canlı hayvanlar burada sürekli geziyor. Ciddi bir risk ve tehlikeli bir durum. Elektrik trafosunun yanında bulunan çim sulama sistemi, acilen yer değiştirilmeli ya da daha uzak bir yere alınmalı. Allah korusun insanların yaşamlarını tehlikeye atabilir' şeklinde şeklinde yetkililere seslendi.

Yetkililerin bu uyarı sonrasında hızla önlem alması bekleniyor.