CHP'DEN SANAYİ ODASINA ZİYARET

CHP'DEN SANAYİ ODASINA ZİYARET
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İl Başkanı Ümit Özer ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci’yi ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan İl Başkanı Özer, “Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi' yi ziyaret ederek, pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları ve bu süreçte iş verenlerin çalışanlar için nasıl önlemler aldığı hakkında bilgi alıp, fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Diğer yandan Başkan Mehmet Büyüksimitci de pandemi dönemindeki kayıpları telafi etme adına sanayi üretim verilerinin son derece önemli olduğunu belirterek, her şeye rağmen sanayinin çarklarının döndüğünü söyledi.

CHP'LİLER, KAYSERİ TİCARET ODASI'NI DA ZİYARET ETTİ...

CHP İl  Başkanı Özer ve beraberindekiler, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’u da ziyaret etti. İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Görüşme de Covid-19 vakalarının Kayseri’mizde artma nedenleri, ekonomi üzerindeki etkisi, önlemlerin nasıl daha etkin hale getirilebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu” denildi.