CEO'dan şehit babası çalışana ziyaret

Şehit düşen oğlunun cenazesinde 'Düğünün yarım kalmadı. Vatan sağ olsun. Vatan için şehit oldu. Geriden 3 kardeşi daha geliyor' sözleriyle vakur bir duruş sergileyen şehit babası Faruk Sınırtepe'yi çalıştığı holdingin CEO'su işbaşında ziyaret etti.

CEO'dan şehit babası çalışana ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaklaşık 3 ay önce, 11 Eylül 2021 tarihinde Suriye'nin İdlib bölgesindeki saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mücahit Sınırtepe'nin  İstikbal Mobilya Terzihane-Kumaş Kesim bölümünde çalışan babası Faruk Sınırtepe’yi Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin ziyaret etti.

Evlendikten 2 ay sonra şehit düşen oğlunun cenazesinde vakur duruşu ile dikkat çeken, “Düğünün yarım kalmadı. Vatan sağ olsun. Vatan için şehit oldu. Geriden 3 kardeşi daha geliyor" sözleriyle yürek dağlayan şehit babası Faruk Sınırtepe’ye ziyaretini Ertekin sosyal medya hesabından duyurdu.

Holding bünyesindeki üretim bölümlerini ziyaret ederek çalışanlarla hemhal olan Ertekin, şehit babasını ziyaretiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Bugün İstikbal Mobilya fabrikamızda Terzihane-Kumaş Kesim bölümünü ziyaret ettim. Terzihane çalışanı mesai arkadaşımız, İdlib şehidi Mücahit Sınırtepe’nin babası Faruk Sınırtepe kardeşime de uğrayıp, hal hatır sordum. Şehidimizi yad ettik, dua ettik. Ruhu şad olsun @istikbal”