İncialan: Bu oyun bozulacak

İncialan: Bu oyun bozulacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyesspor’da sular durulmuyor.
Sezon başında sözleşmesi karşılığında kaleci Yusuf’tan 100 bin TL’lik senet, Tayyip Kanarya’dan da boş senet alan eski başkan Ziya Eren, bu iki futbolcuyu da Gümüşhanespor’a satması, şok etkisi yaşattı.
“Artık şehrin delisi olmaya niyetim” yok diyerek, rest çeken ve Erciyesspor ile bağları koparan Ziya Eren’in, başkan olmamasına rağmen, kulüpteki oyuncuları satması tepkileri de beraberinde getirdi.
Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği 2. Başkanı Mehmet İncialan, Tayyip ve Yusuf’un Gümüşhanespor’a sessiz sedasız bir şekilde götürüldüğünü söyledi.
Bu iki oyuncunun kulüpte hiç kimsenin bilgisi olmadan Gümüşhanespor’a satılmasının etik olmadığını sert bir dille eleştiren İncialan, “Erciyesspor, gün geçtikçe daha da batıyor” dedi.
Tayyip Kanarya ve Yusuf Balcıoğlu’nun, alacaklarının ödenmemesinden ötürü sözleşmelerinin tek taraflı olarak feshettiğini dile getiren İncialan, satış işleminin Nuhkan Rüzgar tarafından gerçekleştiğini iddia etti.
Önce Süper Lig’den, ardından da PTT Birinci Lig’den düşerek, tarihinin en kötü zamanlarından birini yaşayan Mavi-Siyahlı kulüpte maddi kriz yaşanırken, eski başkanın alacaklarını tahsil etmek için böyle bir girişimde bulunulmasının Erciyesspor’a büyük zarar verdiğini vurgulayan İncialan, “Bu iki futbolcuda şu an takımın içerisinde en tecrübeli kişilerdir. Kulüple bağı kalmayan Ziya Eren’in, Nuhkan Rüzgar aracılığıyla böylesine zor günler yaşayan kulübe habersiz bir şekilde hamle yapması kabul edilemez. Onursal başkanımız Memduh Büyükkılıç’a sesleniyoruz, ‘Lütfen Erciyesspor’a sahip çıkın’. Erciyesspor’da çok büyük oyunlar dönüyor. Elimden geldiği kadar bu oyunu bozmaya çalışacağım. Eğer Erciyesspor’a sahip çıkılmaz ise, önümüzdeki sezon -12 puan silme cezasıyla lige başlayacak. Bundan da ziyade takıma acil müdahale edilmediği taktirde 85 yıllık çınarımız yok olacak” diye konuştu.
Gümüşhanespor kulübünün facebook sayfasından da transfer haberi doğrulandı.
İncialan, Yusuf Balcıoğlu ve Tayyip Kanarya’nın Gümüşhanespor’a transfer olduğu haberinin facebook sayfasından paylaşıldıktan sonra, tepkisini, “Batan geminin malları bunlar” başlığıyla sürdürdü.
“Erciyesspor’un katili Ziya Eren’in son maskaralığı. Sezon başında her iki futbolcudan sözleşmelerinin feshedilmesi karşılığı senet alan Ziya Eren, sonunda muradına erdi. Yusuf Balcıoğlu ve Tayyip Kanarya, paralarını alamadıkları gerekçesiyle sözleşmelerini tek taraflı feshederek, Nuhkan Rüzgar tarafından, Gümüşhanespor’a satılarak, Ziya Eren’e, çerez parası temin edildi. Yuh beee Ziya” diye konuştu.
Kayyum ekibinin kulübü Olağanüstü Genel Kurul’a götüreceğini anımsatan İncialan, “Ziya Eren’e, büyük bir sürprizim var” diyerek, yönetim kurulu için Türkiye’de ses getirecek bir yönetim listesiyle Erciyesspor’u sahipsiz bırakmayacaklarını belirtti.

Haber: HAKAN ÇİFTCİ